Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 5. 2010,
12.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 4. 5. 2010, 12.32

8 let

Špela in Grega sta zmagala!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zmagovalca resničnostnega šova Poročiva se! sta postala Špela in Grega.

Mlada in še sveže zaljubljena Špela in Grega sta dobila največ glasov in si tako prislužila zmago v najbolj romantičnem resničnostnem šovu Poročiva se!

In kakšni so njuni občutki po zmagi?

"Ne moreva verjeti, da sva zmagala," sta takoj po tem, ko sta izvedela za zmago, povedala srečna bodoča mladoporočenca ter dodala: "S Špelo sva še zdaj v šoku, ker zmage nisva ravno pričakovala. Konkurenca je bila kar huda. Svoje občutke bi težko opisala, ker jih je preveč, da bi jih lahko spravila v nekaj besed, lahko pa rečeva, da sva oba presrečna in vesela, da se nama je to zgodilo."

Katere izmed nagrad, ki jih bosta prejela kot zmagovalca, se najbolj veselita?

"Seveda se najbolj veseliva poročnega potovanja in uživanja, ki ga bova tam deležna. Od nekdaj sva si želela obiskati tropske kraje, sedaj so se najine želje glede poročnega potovanja uresničile." Grega je z veseljem povedal, da bo svoj del potovanja izkoristil za potapljanje, Špela pa bo medtem uživala nekje v senci.

Zmago bosta proslavila v krogu družine in prijateljev, ki so jima bili v veliko podporo. Za konec sta se Špela in Grega zahvalila za vse prejete glasove: "Rada bi se zahvalila vsem, ki so glasovali za naju in nama prinesli to prekrasno darilo (zmago). Res hvala vsem, ki so verjeli v naju in nama dajali podporo z glasovi. Seveda pa se še vedno najbolj veseliva (poleg zmage) rojstva najinega sončka."

V naslednjih dneh bosta Špela in Grega morala dokončati še zadnje priprave na poroko. Med najprijetnejšimi opravili, ki ju še čakajo, in kjer bo tudi naša kamera, sta gotovo dekliščina in fantovščina.

Njun dan D je sicer že zelo blizu: usodni "da" bosta dahnila 29. maja.

Ne spreglejte