Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 2. 2010,
9.48

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 15. 2. 2010, 9.48

6 let, 7 mesecev

Unikatno poročno potovanje v objemu popolnosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Bližajo se dnevi, ko se bo treba odločiti, kam na poročno potovanje. Dobra novica je, da so v agenciji Imperial Travel pripravili izbor čudovitih krajev za fantastično poročno potovanje.

Peščene sipine Dubaja, nasmejani obrazi prebivalcev Mauriciusa ali Maldivi z neskončnimi plažami iz belega peska. Izbira je vajina! Dubaj: doživita arabsko pravljico Dubaj ima dva obraza – blišč in futurizem sodobnih steklenih nebotičnikov se prepletata z arabskim šarmom zgodovine, starodavnimi mošejami, razkošnimi palačami in značilnimi tržnicami, kjer so na preizkušnji vaše pogajalske veščine, saj je barantanje narodni šport. Mogoče je tudi to eden od razlogov, da je Dubaj svetovni raj za nakupovanje.

Razkošno svilo, nakit, parfume, oblačila vrhunskih blagovnih znamk dobita po neverjetno nizkih cenah. Sprehod po trgovinah z zlatom vam bo razkril, zakaj je Dubaj eno najlepših mest na svetu. In ko bosta v Dubaju, ne zamudita safarija med peščenimi sipinami. Obiščita tradicionalni arabski kamp in se preizkusita v jahanju kamel, ljubiteljem smučanja pa bo gotovo izziv smučanje po peščenih sipinah. Piknik v puščavi ima poseben čar; medtem ko bodo skozi vrhove peščenih sipin pronicali zadnji sončni žarki, bosta neskončno užival v okusih dobrot z žara.

Mauricius: obiščita otok nasmejanih ljudi Mauricius združuje privlačno turistično ponudbo za vse okuse – razkošje in prikupno domačnost, intimno vzdušje ali zabavo in dejavnosti za vso družino. Oglejta si tropski vrt Pampelmousses, ki je z bogato zbirko več kot 500 vrst avtohtonega in eksotičnega rastlinja znan med botaniki po vsem svetu. Pobegneta lahko tudi v preteklost. Vonj 18. stoletja bosta začutila ob obisku Eureke, značilne kreolske hiše, zgrajene v kolonialnem slogu, ki se ponaša s kar 109 vrati, čudovitim starinskim pohištvom in skrivnostnimi dragocenostmi. Starinski mlin, ki ga še vedno vlečejo voli, vaju pozdravi z vonjem po trsnem sirupu, le korak dlje pa pred vašimi očmi nastaja topli rum. Mauricius obdaja kar 330 kilometrov rajskih peščenih plaž, zato si obvezno privoščita nekaj dni za sprostitev in poležavanje na plaži ter kopanje v nebeško modrem morju.

Maldivi: prepustita se udobju eksotične brezskrbnosti Če želita rajske peščene plaže, mir in sprostitev, so Maldivi kot nalašč za vaju. 1200 majhnih otočkov ponuja vse za nepozaben oddih. Poležavata lahko na belih peščenih plažah s pogledom na kristalno sinje modro morje, se sprostita v senci palmovih dreves, medtem ko vama v ustih poigravajo okusi svežega tropskega sadja. Izbirata lahko med hoteli od štirih do sedmih zvezdic. Maldivi so raj za športnike in potapljače. Podvodni svet skriva čudovite koralne grebene, v katerih domujejo barvite ribice najrazličnejših oblik, ki jih lahko v plitvih lagunah občudujete tudi z masko. Celo največji gurmani boste na Maldivih potešeni – izvrstna kulinarika temelji predvsem na okusih in kombinaciji morskih dobrot. Maldivi so kraj, kjer bosta zagotovo našla svoj košček za popolne medene tedne.

Vajino sanjsko poročno potovanje je bliže, kot si mislita Privoščita si nepozabno, sanjsko potovanje z agencijo Imperial Travel po ugodnih pogojih. Za mladoporočence imajo poseben popust. Agencijo Imperial Travel odlikuje edinstven osebni pristop do vsakega potnika in jih tako postavlja na vodilno mesto v pripravi poročnih potovanj. Poslušaj vajine želje, z vama sodelujejo pri načrtovanju potovanja in naredijo vse, da vama zagotovijo nepozabne medene tedne. Tudi zato se njihove stranke vračajo k njim. Pridružite se številnim zadovoljnim in nasmejanim obrazom! Obiščite spletno stran www.porocnapotovanja.com in izpolnite spletni obrazec ali pokličite na 080 13 82 ter se dogovorite za obisk.

Informacije in rezervacije: Imperial Travel, Tavčarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana www.porocnapotovanja.com, info@imperial-travel.info

Oglasno sporočilo

Ne spreglejte