Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 11. 2021,
17.40

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

1

Natisni članek

Seks v mestu

Petek, 5. 11. 2021, 17.40

2 leti, 6 mesecev

Bi preživeli noč v stanovanju Carrie Bradshaw?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

1

seks v mestu | Foto Tara Rice/Cover Images

Foto: Tara Rice/Cover Images

Minilo je 23 let, odkar je Carrie Bradshaw prišla v naša življenja in nas priklenila pred domače ekrane. Medtem ko vsi govorijo o nadaljevanju kultne serije Seks v mestu z naslovom And just like that, se je Airbnb odločil razveseliti vse ljubitelje te serije. Za čez noč lahko namreč najamete stanovanje, kjer je modna ikona pisala svoj blog in klepetala s prijateljicami.

Carriejino stanovanje iz rjavega kamna je bilo osrednje mesto v seriji, njegovo dekoracijo pa so zdaj skrbno poustvarili Sarah Jessica Parker, podjetje Airbnb in majhna produkcijska ekipa.

seks v mestu | Foto: Tara Rice/Cover Images Foto: Tara Rice/Cover Images Slavna garderobna omara, Carriejina pisalna miza in njena spalnica so narejene skoraj tako kot v kultni seriji. Povsod po stanovanju so postavljene replike ključnih rekvizitov iz prvotnega stanovanja, kot sta brezžični telefon in črn prenosnik, na katerega je pisala Carrie. 

seks v mestu | Foto: Kate Glicksberg/Cover Images Foto: Kate Glicksberg/Cover Images

Gostje bodo lahko srkali slavni koktajl Cosmopolitan in se ob tem spomnili prizorov iz serije, v katerih so dekleta pogosto uživala ob tej pijači. V izkušnjo bosta vključena tudi stajling in fotografiranje. Gostje bodo imeli priložnost stopiti v Carriejino omaro, ki je polna nekaterih oblek iz serije.

seks v mestu | Foto: Kate Glicksberg/Cover Images Foto: Kate Glicksberg/Cover Images "Lik Carrie Bradshaw mi je blizu in pri srcu in v veselje mi je bilo za nadaljevanje zgodbe Seks v mestu ponovno obiskati njen svet," je dejala igralka Sarah Jessica Parker, ki je v seriji upodobila lik Carrie Bradshaw. "Navdušena sem nad tem, da bo naše občinstvo doživelo Carriejin New York kot še nikoli do zdaj in se prvič sprehodilo v njenih čevljih, dobesedno."

seks v mestu | Foto: Kate Glicksberg/Cover Images Foto: Kate Glicksberg/Cover Images Gostje bodo prav tako povabljeni, da zapustijo stanovanje in raziščejo Manhattan ter se sprehajajo po istih ulicah kot Carrie. Zajtrk v Chelseaju je del izkušnje, ki jo Airbnb opisuje kot "obrok, kjer je potekalo veliko pogovorov, ki so poglobili Carriejino prijateljstvo z dekleti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Ljubitelji Seksa v mestu, če vas zanima hoja v Carriejinih čevljih, lahko od 8. novembra rezervirate ta način bivanja. A to le za 12. in 13. november, tako da ob pravem času na pravem mestu.

Preberite še:

seks v mestu
Trendi Seks v mestu: kaj modnega lahko pričakujemo?
Willie Garson
Trendi Med snemanjem novega Seksa v mestu umrl eden od glavnih igralcev
Seks v mestu
Trendi Carrie Bradshaw je dobila novo prijateljico
Ne spreglejte