Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 4. 2014,
7.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 11. 4. 2014, 7.29

8 let

Nuška Drašček bo hujšala skupaj z našimi kandidati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pomlad je v naših bralcih prebudila močno željo po spremembah. Med prijavami, ki so prispele za projekt Povrni si svojo postavo, smo izbrali 12 srečnežev, ki so se predstavili komisiji.

Projekt Povrni si svojo postavo se je začel. Na sedežu podjetja Nupo v Ljubljani smo se tako prvič srečali z izbranci naše akcije, v kateri bomo izbranim trem skupaj z Nupo dietno prehrano ponudili spremembo življenjskega sloga, spremembo navad in jim to pomlad dali nov zagon za morda celo najbolj odločilno preizkušnjo v njihovem življenju. Izmed vseh prispelih prijav so se poleg komisije in direktorice podjetja Nupo Tamare Šišić – Kramer s prijavljenimi soočili še psiholog dr. Matej Tušak, osebni trener Gašper Simčič in nupo strokovnjakinja Ana Kroflič, mag.farm. In kdo so srečneži, ki bodo od danes dalje sodelovali v našem projektu?

Med Bernardo Kolman in Jožico Starič, ki sta odločeni, da bo z Nupo dietno prehrano njun življenjski slog spremenjen, bo edini blaženi med ženami Boštjan Rakovec, moški v zrelih letih, ki si je tudi zaradi zdravstvenih težav zadal cilj, da bo izgubil kar 20 kilogramov. A ob Bernardi, Jožici in Boštjanu bo na pot sprememb stopila tudi popularna slovenska pevka Nuška Drašček, ki si je zaželela tako spremembe postave kot tudi ureditve svojega urnika prehrane. "Zaradi neprestanih sprememb urnika imam povsem neurejen urnik prehrane. Z Nupo dietno prehrano bom lahko dosegla stalne zdrave obroke, urediti si želim svoje prehranjevalne navade in tudi zaradi svojega dela izgubiti nekaj kilogramov. Odvečni kilogramčki niso moja največja skrb, je pa res, da želim skrbeti za svoje zdravje in da je marsikje s prekomerno težo fizično težje delati, tudi v operi, ki je tako psihološko kot fizično zahtevna za pevca," nam je zaupala simpatična Nuška.

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte