Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 6. 2022,
21.51

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

6

Natisni članek

sodba Johnny Depp Amber Heard

Četrtek, 16. 6. 2022, 21.51

1 leto, 10 mesecev

Amber Heard: Deppa imam še vedno rada #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

6

Amber Heard je v intervjuju za NBC News dejala, da se boji, da bi jo nekdanji mož Johnny Depp ponovno tožil, a pravi, da ga ima še vedno rada. Ko jo je novinarka vprašala, ali ga ima kljub vsemu, kar je bilo izrečeno na sodišču, res še vedno rada, je odgovorila: "Vsekakor."

"Rada ga imam. Rada sem ga imela z vsem srcem. Storila sem vse, kar sem lahko, da bi rešila propadlo razmerje, ampak mi ni uspelo," je dejala. 

Dodala je, da mu kljub vsemu ne želi nič slabega: "Vem, da je to bodisi zelo težko bodisi zelo lahko razumeti, če si kdaj koga res imel rad."

"Nisem všečna žrtev, razumem"

V prvem delu intervjuja, ki so ga predvajali v torek, je Heardova dejala, da verjame, da je bila velika večina sojenja odigrana na družbenih omrežjih, spregovorila pa je tudi o "zlobnosti" Deppovih oboževalcev do nje.

V intervjuju sta spregovorili tudi o Deppovem komentarju, da ji obljublja "popolno globalno ponižanje". "Nisem dobra žrtev, razumem. Nisem všečna in popolna žrtev," je komentirala.

Igralca Johnny Depp in Amber Heard sta se poročila leta 2015, a sta zvezo končala že po 15 mesecih. | Foto: Reuters Igralca Johnny Depp in Amber Heard sta se poročila leta 2015, a sta zvezo končala že po 15 mesecih. Foto: Reuters

Posvetila se bo svoji enoletni hčerki

Heardova je novinarki povedala tudi, da je "imela pravico do govora za samoumevno". "Bojim se, da bo ne glede na to, kaj počnem, ne glede na to, kaj rečem ali kako to rečem, vsak moj korak predstavljal še eno priložnost za utišanje," je odgovorila na novinarkino vprašanje, ali jo skrbi, da bi jo Depp lahko v prihodnosti ponovno tožil. 

Dodala je, da se lahko zdaj končno osredotoči na to, da bo "polno zaposlena mati svoji enoletni hčerki". Oonagh Paige Heard se je rodila 8. aprila 2021. Kdo je njen oče, ni znano, ker pa je ob njenem rojstvu Amber zapisala, da je želela imeti otroka "pod lastnimi pogoji", domnevajo, da ne more imeti otrok in da se je zato odločila za nadomestno mater.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Drugi del intervjuja, ki še ni izšel, bo na sporedu jutri.

Preberite še:

Johnny Depp in Amber Heard
Trendi Johnny Depp proti Amber Heard: znana je razsodba
Trendi Odvetnica Heardove: Amber ni zmožna plačati odškodnine, ki jo zahteva Depp #video
Heard Depp
Trendi Amber Heard zabrusila Deppu: Ti greš naprej, pravice žensk pa nazadujejo
Ne spreglejte