Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 1. 2019,
11.48

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50

Natisni članek

E. L. James Ljubezen je v zraku ljubezen ljubezen knjiga Petdeset odtenkov sive

Petek, 25. 1. 2019, 11.48

5 let, 3 mesece

Avtorica Petdesetih odtenkov sive se vrača z novo vročo zgodbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,50
Nova knjiga E. L. James | E. L. James se vrača z novo knjigo, ki nosi naslov The Mister. | Foto Getty Images / Instagram

E. L. James se vrača z novo knjigo, ki nosi naslov The Mister.

Foto: Getty Images / Instagram

Po osmih letih se pisateljica E. L. James poslavlja od bogatega Christiana Greya in lepe Anastasie Steel, ki sta skozi trilogijo Petdeset odtenkov sive ves svet osupnila tako v knjigah kot na velikem platnu. Avtorica namreč kmalu na knjižne police postavlja novo vročo ljubezensko zgodbo.

Novico, ki je zagotovo navdušila vse tiste, ki jih je obnorela erotična saga Petdeset odtenkov sive, je pisateljica razkrila v oddaji Today Show. Povedala je, da sta srce knjige, ki nosi naslov The Mister, postaven britanski bogataš Maxim Trevelyan in mlada Alessia Demachi: "Gre za nekakšno Pepelko 21. stoletja. Zgodba govori o aristokratskem Angležu, ki spozna mlado dekle."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E L James (@erikaljames) on


A glavna lika nove knjige sta povsem drugačna od junakov sage Petdeset odtenkov, pove avtorica ter hkrati dodaja, da oboževalci Christiana in Anastasie kljub temu ne bodo ostali ravnodušni: "Upam, da bo to še ena navdihujoča ljubezenska zgodba z dvema povsem drugačnima značajema, ki bosta pač počela svoje stvari." In čeprav ne bo v novi knjigi erotičnih sadomazohističnih prizorov, kot smo jih bili vajeni v trilogiji Petdeset odtenkov, bo v njej še vedno ogromno strastnega, vročega dogajanja.

Pisateljica E. L. James 16. aprila na prodajne police pošilja novo knjigo z naslovom The Mister. | Foto: Getty Images Pisateljica E. L. James 16. aprila na prodajne police pošilja novo knjigo z naslovom The Mister. Foto: Getty Images

Kar osem let je sicer trajalo, da se je E. L. James lahko poslovila od lika z nadzorom obsedenega Christiana Greya in njegove lepe Anastasie Steel. Po prvih treh knjigah ene najbolje prodajanih erotičnih trilogij na svetu, ki je zaživela tudi v treh filmih na velikem platnu, je namreč napisala še dve knjigi z naslovoma Grey in Darker, ki sta zgodbo še enkrat pripovedovali iz Christianovega vidika (trilogija Petdeset odtenkov je bila namreč pisana z Anastasiinega vidika). A zdaj je napočil čas za novo vročo zgodbo, ki jo vsi njeni oboževalci, po odzivih na družbenih omrežjih sodeč, že komaj čakajo.

Petdeset odtenkov svobode
Trendi Zakulisje filma Petdeset odtenkov svobode nič kaj glamurozno
Trendi Če bi Freud prebral Petdeset odtenkov sive, bi bil zelo presenečen
Trendi To je seksi glasba iz filma Petdeset odtenkov sive
Ne spreglejte