Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 3. 2022,
9.50

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Beyonce

Četrtek, 31. 3. 2022, 9.50

2 leti

Beyonce krši pravila v prozorni obleki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Beyonce | Foto Instagram

Foto: Instagram

Beyonce je na podelitvi oskarjev žarela v rumeni obleki, za zabavo po podelitvi pa se je oblekla v bolj zapeljivo oblačilo. Takrat je izbrala prozorno obleko in takoj dobila številna odobravanja sledilcev.

40-letna pevka Beyonce je pop kraljica in je kraljica družbenih omrežij. Na Instagramu je spet naredila prepih, ko je objavila sebe v prozorni obleki. 

Za zasebno zabavo, ki sledi podelitvi oskarjev, si je namreč nadela prozorno obleko modne znamke Celia Kritharioti. K njej je dodala ogrlico Tiffany, ustrezno torbico in sončna očala. Glasbeni divi na Instagramu sledi 247 milijonov oboževalcev in omenjena obleka je v enem dnevu dobila 4,9 milijona všečkov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Zabava po podelitvi oskarjev, ki jo organizirata Beyoncé in Jay-Z, je zelo zasebna in z zabave v javnost ne pride nobena fotografija. Zato morajo zvezdniki svoja oblačila deliti na družbenih omrežjih, če želijo požeti nekaj odobravanja.

Beyonce je na uradnem delu podelitve žarela v rumeni obleki Valentino, potem ko je bila letos prvič nominirana za oskarja za najboljšo izvirno pesem za Be Alive.

"Zdaj lahko kršim pravila"

 Beyoncé je septembra za revijo Harper's Bazaar spregovorila o svojih ciljih v karieri. "V 40 letih sem naredila toliko, da želim samo uživati ​​v svojem življenju," je dejala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

"Težko je iti proti toku, a biti majhen del nekaterih zapoznelih premikov, ki se dogajajo v svetu, je zelo koristno. Še naprej si želim prizadevati za odpravo sistemskih neravnovesij. Te panoge želim še naprej obračati na glavo. Načrtujem, da bom ustvarila posel zunaj glasbe. Naučila sem se, da moram še naprej sanjati. Eden mojih najljubših citatov je izrek izumitelja Charlesa Ketteringa, ki pravi: Naša domišljija je edina omejitev za to, kar si lahko obetamo v prihodnosti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

"Želim pokazati, da se lahko zabavaš, a si ob tem spoštljiv in poveš svoje mnenje," je nadaljevala. "Lahko si tako eleganten kot provokator. Lahko si zaobljen in še vedno modna ikona. To svobodo želim vsakemu človeku. Desetletja sem plačevala svoje obveznosti in upoštevala vsa pravila, tako da lahko zdaj kršim pravila, ki jih je treba kršiti. Moja želja za prihodnost je, da bi še naprej počela vse tisto, za kar vsi mislijo, da ne zmorem."

Preberite še:

King Richard
Trendi Biografski film o teniških sestrah Williams: strogi in nepopustljivi oče
Beyonce
Trendi Beyonce in Taylor Swift sta se zapisali v zgodovino #video
Blue Ivy
Trendi Hči superzvezdnikov opozarja na redno umivanje rok #video
Ne spreglejte