Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
23. 11. 2013,
16.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 23. 11. 2013, 16.15

8 let

Kaj te dni počnejo slovenski estradniki?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tanja Žagar meditira z blazinami na glavi, Maja Keuc išče popolno obleko za decembrske nastope, Siddharta nastopajo v Avstriji in Manca Špik peče pico. Tako dneve preživljajo slovenski glasbeniki.

Slovenski estradniki, še posebej pa glasbeniki, so že dodobra osvojili komunikacijo s svojimi oboževalci pred družbenih omrežij. Z njimi delijo utrinke iz zakulisja svojega dela in jih sem in tja razveselijo tudi s kakšno posebej sproščeno fotografijo iz domačega okolja. In kaj počnejo te dni? Preverili smo na Facebooku.

Pevka Maja Keuc, ki je zadnje čase razpeta med Amsterdamom, kjer študira, in Stockholmom, od koder prihaja njen fant, je z mislimi že pri praznični sezoni in številnih nastopih, ki jo čakajo takrat. Ker bo veliko nastopala ob spremljavi orkestra, mora biti tudi njena toaleta premišljena do potankosti. Med ogledovanjem izložb so jo še posebej očarale tri čudovite srebrne obleke, posute z bleščicami. "Vse bi imela," je navdušeno zapisala ob fotografiji.

Fantje iz skupine Siddharta so se pred kratkim podali na turnejo. Sinoči so nastopali na Dunaju, kjer so se izvrstno zabavali tudi takrat, ko niso stali na odru. Takole so s pivom v roki pozirali s svojo ekipo, ki Siddharti pomaga na njenih nastopih. Kot kaže, je koncert uspel.

Svojo duhovito plat je pokazala tudi Tanja Žagar, ki na zabavni fotografiji "meditira" s tremi blazinami na glavi, z njo pa je požela več kot 800 všečkov. Špela Grošelj medtem odšteva dneve do izida nove pesmi Glavo pokonci. Oboževalcem je razkrila prve promocijske fotografije, ki napovedujejo svež, še vedno pa zelo zapeljiv videz. Le poglejte ta dekolte!

Pevki Manca Špik in Nina Pušlar sta večer preživeli različno. Medtem ko je Nina nastopala v Celju, je Manca s prijatelji pekla pico.

Ne spreglejte