Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 7. 2020,
4.00

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

4

Natisni članek

težave ločitev Kanye West Kim Kardashian

Sreda, 29. 7. 2020, 4.00

3 leta, 9 mesecev

Kim se je v solzah soočila s Kanyejem: ločitev je pred vrati #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

4

Kim Kardashian se je prvič, odkar je Kanye West z javnostjo delil kup zasebnih reči, za katere si je želela, da ostanejo skrite, soočila z njim v živo. Odletela je v Wyoming, kjer je trenutno Kanye, ter se v solzah pogovorila z možem.


Spomnimo: drama v življenju Kim Kardashian se je začela, ko je pred več kot tednom dni Kanye West, ki kandidira za predsednika ZDA, na prvem javnem političnem shodu brez filtra razkrival stvari iz njunega zasebnega življenja. Svojo izpoved pa nato nadaljeval v naslednjih dneh na Twitterju ter pozneje tvite izbrisal.

Izrečenega in razkritega je bilo mnogo. Med drugim tudi to, da sta s Kim razmišljala o splavu, ko sta zanosila z najstarejšo hčerko North, pa da se je v preteklosti že želel ločiti od žene. Trdil je celo, da ga želijo Kim in njena mama Kris Jenner ter zdravniki zapreti nekam daleč od oči javnosti.

Posnetek govora izpred desetih dni, ko je Kanye na shodu planil v jok in med drugim spregovoril o splavu, si oglejte spodaj:

Kim se je na vse te obtožbe ter razkritja odzvala prek družbenega omrežja in pojasnila, da njen mož, ki se spopada z bipolarno motnjo, trenutno preživlja težke čase. A zdaj ima vsega dovolj, so za portal People povedali viri, ki so blizu zvezdnici.

Dovolj ima tega, da se Kanye, ki je trenutno na njunem posestvu v Wyomingu, medtem ko je sama v Los Angelesu z njunimi štirimi otroki, izogiba njenim klicem in sporočilom in mu ni mogoče ničesar dopovedati. Zato je odpotovala k njemu. Po prihodu se je s Kanyejem soočila kar v avtu in ob tem planila v histeričen jok. To pa so ujeli tudi paparaci.

Se bosta Kim in Kanye po šestih letih zakona res ločila? | Foto: Getty Images Se bosta Kim in Kanye po šestih letih zakona res ločila? Foto: Getty Images

"Zaradi vsega je zelo čustvena, pa tudi izčrpana. Kanye jo je močno prizadel. Večkrat je poskušala vzpostaviti stik z njim, a jo je ignoriral," je za People povedal anonimni vir. "Položaj je precej slab. Odločila se je, da odpotuje v Cody in govori z njim v živo. Dovolj ima ignoriranja."

Menda naj bi bila za par ta hip precej realna možnost tudi ločitev, kar je Kanye nakazal pred dnevi v pozneje izbrisanih tvitih. "V zadnjih dneh in celo tednih je bilo precej govora o tem, da oba nekako čutita, da je zakona konec," pa je že veliko prej povedal tudi vir, ki je blizu paru. Ločitev zvezdnikov naj bi torej bila na vidiku že kar nekaj časa.

Preberite tudi:

Trendi Drama se nadaljuje: Kanye se je hotel ločiti od Kim #video
Trendi Kanye West šokiral: S Kim sta hotela splaviti, ko je zanosila z North #video
Kim Kardashian Kanye West
Trendi Kim Kardashian prekinila molk: Moj mož ima bipolarno motnjo
Ne spreglejte