Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 12. 2014,
11.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 11. 12. 2014, 11.42

8 let

Kje sta zdaj zmagovalca prvega resničnostnega šova na Planet TV?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Minili sta dve leti od snemanja resničnostnega šova Paradise Hotel, s katerim je Planet TV odprl svoja vrata. Preverili smo, kaj danes počneta Sara in Deni, ki sta si razdelila 50 tisoč evrov.

Po 48 dneh v Kostariki si velike nagrade 50 tisoč evrov ni prisvojil le en tekmovalec resničnostnega šova Paradise Hotel, ampak dva. Preverili smo, kje sta zmagovalca dve leti pozneje.

Deni Sebastian Eferl trenutno živi na Dunaju, kjer ima ob študiju tudi redno službo na Veleposlaništvu Republike Slovenije kot asistent pooblaščene ministrice za gospodarstvo v Avstriji. Letos je veliko potoval, poleg Anglije in Španije tudi po Južni Ameriki in Rusiji, čez novo leto pa ga čaka še deskanje v Maroku.

Sara Tahirović je ob koncu Paradise Hotela sanjala o tem, da bi odprla lasten lepotni salon, a se to za zdaj ni uresničilo. "Trenutno imam toliko dela, da lasten salon ni ravno prioriteta, saj sodelujem s kar nekaj lepotnimi saloni in trenutno ne vidim potrebe po tem, a nikoli se ne ve," je povedala Sara, ki pravi, da bo kozmetika še dolga leta ostala njena sopotnica. "Paradise Hotel mi je prinesel veliko dobrega, vendar ostajam v poslu, ki sem ga opravljala še pred samim šovom."

Sara pripravlja novo pesem Sara je že od malega tudi velika ljubiteljica glasbe. Obiskovala je glasbeno šolo, da rada prepeva, pa so lahko videli tudi gledalci šova. Kmalu po zmagi je posnela pesem in videospot Stronger, v zadnjem letu pa se je nekoliko umaknila z oči javnosti, a ne za dolgo.

"Zdaj čutim, da sem počasi pripravljena tudi na stopničko višje, zato vam lahko zaupam skrivnost, da po novem letu izide moja nova pesem. Ta bo posneta v sarajevskem studiu, v katerem snemata zelo znana sarajevska raperja Buba Corelli in Jala. Roko na srce, države nekdanje Jugoslavije zelo dobro delujejo v svetu glasbe, zato si želim Ljubljano malo bolj povezati z njimi. Ljubitelji glasbe moramo to ustvarjati skupaj, ne pa tekmovati med sabo," je napovedala Sara. "Priznam, da sem užival v vsej pozornosti, to pa je bilo tudi vse" Deni svoje televizijske prepoznavnosti ni unovčil: "Ker se na šov nisem prijavil zaradi slave, denarja itd., nisem po šovu vlagal energije in časa v to, da bi od te 'slave' kaj odnesel. Priznam, da sem užival v vsej pozornosti, to pa je bilo tudi vse, saj v Sloveniji ne moreš živeti od slave. Prepričan sem, da bi bilo, če bi se šov dogajal v ZDA ali v kakšni drugi večji državi, vse drugače."

Denarne nagrade še nista porabila Deni in Sara, ki še vedno ohranjata stike, sta iz Kostarike prišla bogatejša za nekaj tisočakov, a sta ostala preudarna ter denar prihranila in vložila. "Denarna nagrada resničnostnega šova še ni pošla, saj sem denar ob prejetju vložil v tri različne smeri in ga poskušam tako oplemenititi," nam je zaupal Deni, podobno pa se je odločila tudi Sara: "Del nagrade sem seveda privarčevala, nikoli ne veš, kdaj pride prav in kdaj te življenje preseneti." Izkušnja, ki bi jo ponovila "Še kdaj bi se prijavila v kakšen šov, vendar ne v vsakega! Paradise Hotel je bil moj najljubši šov, a ne zato, ker sem sama sodelovala v njem, temveč je bil tematsko najbolj zanimiv," nam je zaupala Sara, Deni pa je povedal: "Še vedno sem mnenja, da je Paradise Hotel ena izmed mojih največjih izkušenj do zdaj, ki bi jo zagotovo ponovil, če bi lahko zavrtel čas nazaj."

Ne spreglejte