Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 7. 2012,
12.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 6. 7. 2012, 12.05

8 let

Maja Martina Merljak mešala koktajle

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ponoči se je odvijal pravi boj v mešanju koktajlov, v katerem so bili glavni akterji slovenski estradniki, ki so se v veliki večini prvič preizkusili v tej vlogi.

Nobena prava kubanska zabava ne poteka brez koktajla mohito, a tokrat so ga pripravljali slovenski estradniki, ki pa so med sabo tekmovali, kdo bo pripravil najboljšega. Nesporni zmagovalki za točilnim pultom v Playi sta bili igralka Violeta Tomič in novinarka Polona Zoja Jambrek, ki sta od vseh treh sodnikov prejeli oceno deset. "Čisto desetko sem namešala," ni bila prav nič skromna igralka, ki je zanikala, da bi imela izkušnje v barmanstvu: "Nimam izkušenj, ampak ko sem naredila testnega, sem točno vedela, kaj mi je všeč. Imam dober okus, saj rada dobro pijem, jem in vem, kaj je dobro."

Pri moških sta si prvo mesto z osvojenimi 28 točkami razdelila Rado Mulej in nekdanji mister Bojan Iljanič, ki so ga tako dobre ocene presenetile, saj nima pravih izkušenj z mešanjem koktajlov.

Kuljajeva raje pije cviček "Koktajl mora biti ravno prav osvežilen, ravno prav po pravilih in s tisto malo osebne note," je sodniške odločitve strnila Jasna Kuljaj, ki je pojasnila, da za pravilen mohito ne sme manjkati Havana Club, rjavi sladkor, meta in soda, medtem ko sadne ekstrakte vsak dodaja po svojem občutku. Čeprav se je Kuljajeva ocenjevala lotila strokovno, je na koncu priznala, da si raje odpre dober cviček.

Majo Martino Merljak so "nasrali" Koktajle pa je mešala tudi voditeljica resničnostnega šova Paradise Hotel, ki ga boste spremljali na Planet TV, Maja Martina Merljak. Igralka in kmalu tudi voditeljica ni posegla po najboljših mestih, a ni prepričana, če je niso morda povlekli za nos: "Mislila sem, da mešam mangov mohito, ampak so mi potem povedali, da tega ekstrakta sploh ni bilo in sem očitno delala breskev. Ne vem, ali so me 'nasrali'. Je pa zanimivo, kako delujejo možgani, ker sem bila prepričana, da je mango, sem tudi čutila mango."

Kuljajeva Regini: Raje se drži mikrofona Tudi preostali estradniki se niso odrezali slabo. Najbolj kisel zvarek sta pripravili Manja Plešnar in Regina, ki se je z edino žensko članico sodniške trojke spustila v besedni dvoboj, ko ji je ta rekla, da naj se raje drži mikrofona. Regina se je zagovarjala, da je zmanjkalo sladkorja, a ji Kuljajeva ni ostala dolžna: "To je vedno tako pri vas pevcih, ko rečete, da je bilo krivo slabo ozvočenje." Plešnarjeva pa je za svoj neuspeh okrivila poslušnost: "Poslušala sem nasvete barmana, namesto da bi naredila po občutku. Za*** sem."

Pevec skupine Victory Miki pa ni vedel, da mora pripraviti mohito: "Naredil sem nekaj po družinskem receptu iz šestega kolena v rimsko-grškem slogu brez smetane, na žalost pa mi niso povedali, da bi moral narediti mohito."

Ne spreglejte