Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 5. 2012,
9.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 25. 5. 2012, 9.37

8 let

Naši politiki in Urška Čepin so pravi vesoljci

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Na sinočnji premieri tretjega dela Možje v črnem je bilo veliko smeha. Nekaj ga je izzval film, nekaj pa tudi šale na račun naših politikov in estradnikov.

Za dobro voljo je še pred začetkom filma poskrbela ekipa Radia 1 z radijskim voditeljem jutranjega programa Denisom Avdićem na čelu, ki je zbrane zabaval z zdaj že razpoznavnim in bogato začinjenim humorjem. Na tapeti so bili spet politiki, ki jih je Avdić v stilu znanstvenofantastične akcijske komedije označil za Nezemljane, z njimi v koš pa so romali tudi nekateri znani slovenski obrazi.

Privlači nas drugačnost Avdićevi "teoriji" o slovenskih politikih se je pridružila tudi nekdanja mis Iris Mulej, ki je povedala, da ima zelo rada dobre znanstvenofantastične filme. "Film mi je bil zelo všeč, tudi zaradi vpeljanega humorja in celotnega koncepta. Mislim, da imamo ljudje radi znanstveno fantastiko zato, ker nas privlačita drugačnost in neverjetnost. Nekaj, kar nismo nikoli bili in tudi nikoli ne bomo, to nam je zanimivo videti v filmu. V vseh treh delih mi je zanimivo to, kako so vpletli vesoljčke v razne povprečne ljudi, kot na primer v lastnika restavracije," je povedala Iris, ki pravi, da bi lahko živela s prijaznimi Nezemljani. "Tudi zdaj ne vemo povsem, ali so Nezemljani med nami, ali ne," je še dodala, njen fant Črt Slavec pa ji je "zabičal", da ne sme povedati, da je on v resnici vesoljec.

Verjamem v Nezemljane Tudi manekenka Iryna Osypenko Nemec, ki se je za premiero oblekla kot zelo modna ženska različica agenta MIB, je povedala, da če želi, je lahko vsak dan ženska v črnem. Film ji je bil všeč, znanstvena fantastika pa je žanr, ki ga obožuje. "Znanstvena fantastika je napoved naše prihodnosti. Če pogledamo stare znanstvenofantastiče filme, so bili napoved, kakšno je življenje danes, saj se je marsikaj od tega uresničilo. Znanstvena fantastika da marsikomu kakšno idejo, ki jo nato uresniči in z njo nato tudi mi živimo in imamo nekaj od tega." Iryna meni, da bi bilo preprosto arogantno od nas misliti, da smo Zemljani edina živa bitja v vesolju. "Verjamem v Nezemljane," še pove in doda, da ima tudi njo morda kakšen moški za vesoljko.

Ne spreglejte