Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 8. 2023,
17.27

Osveženo pred

8 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,76

Natisni članek

Italija manekenka igralec Leonardo DiCaprio

Četrtek, 24. 8. 2023, 17.27

8 mesecev, 1 teden

Novi par? DiCaprio v družbi pred kratkim ločene italijanske lepotice. #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,76
Leonardo DiCaprio | DiCaprio in Cerettijeva sta se med sprehodom ustavila na kavi in sladoledu, nato pa se z avtomobilom skupaj odpravila v Los Angeles. | Foto Profimedia

DiCaprio in Cerettijeva sta se med sprehodom ustavila na kavi in sladoledu, nato pa se z avtomobilom skupaj odpravila v Los Angeles.

Foto: Profimedia

Hollywoodskega igralca Leonarda DiCapria so fotografi spet ujeli z novim dekletom. Po ulicah Santa Barbare se je v torek sprehajal v družbi pred kratkim ločene 25-letne italijanske manekenke Vittorie Ceretti. 

48-letni Leonardo DiCaprio "slavi" po tem, da je v zvezi le z dekleti, mlajšimi od 25 let, saj se, ko dosežejo to starost, z njimi razide. Sam je tovrstne obtožbe že večkrat zanikal. 

Še vedno ni našel tiste "prave"

Po štiriletnem razmerju z igralko Camilo Morrone, s katero je bil v zvezi od leta 2018 do leta 2022, so DiCapria opazili v družbi številnih deklet. Kljub temu pa še vedno ni našel tiste prave. 

Nedavno so ga povezovali z manekenkama Irino Shayk in Gigi Hadid ter voditeljico resničnostnega šova Otok ljubezni Mayo Jama, zdaj pa se je po ulicah Santa Barbare sprehajal v družbi 25-letne italijanske manekenke Vittorie Ceretti. Ta je pred dvema mesecema sporočila, da se ločuje od svojega 35-letnega moža Mattea Millerja

Ameriški mediji so opazili, da je Cerettijeva presenetljivo podobna Camilli Morrone, nekdanjemu DiCapriovemu dekletu, in manekenki Kendall Jenner, s katero so ga prav tako povezovali.  | Foto: Profimedia Ameriški mediji so opazili, da je Cerettijeva presenetljivo podobna Camilli Morrone, nekdanjemu DiCapriovemu dekletu, in manekenki Kendall Jenner, s katero so ga prav tako povezovali.  Foto: Profimedia

Skupaj so ju opazili že pred meseci

DiCaprio in Cerettijeva sta se med sprehodom ustavila na kavi in sladoledu, nato pa se z avtomobilom odpravila v Los Angeles. Skupaj so ju opazili že pred meseci, ko sta bila v družbi njegovega prijatelja Tobeyja Maguireja. Ameriški mediji so ob tem opazili, da je Cerettijeva presenetljivo podobna Camilli Morrone, nekdanjemu DiCapriovemu dekletu, in manekenki Kendall Jenner, s katero so ga prav tako povezovali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Preberite tudi:

Maya Jama
Trendi DiCaprio naj ne bi bil več samski, zapeljala ga je 28-letnica #foto
Leonardo DiCaprio
Trendi Je DiCaprio dvignil starostno mejo pri dekletih? Opazili so ga z 28-letnico.
Leonardo DiCaprio
Trendi Leonarda DiCapria ujeli na dopustu pri naših sosedih #foto
Ne spreglejte