Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
8. 1. 2020,
13.15

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,93

2

Natisni članek

Nicki Minaj voščena lutka Madame Tussauds podobnost

Sreda, 8. 1. 2020, 13.15

4 leta, 4 mesece

Ponesrečena voščena lutka slavne raperke: Umaknite to sranje! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,93

2

Berlinska podružnica slovitega muzeja voščenih lutk Madame Tussauds je razkrila novo pridobitev – lutko svetovno znane raperke Nicki Minaj –, a ob tem doživela neodobravanje njenih oboževalcev. Lutka namreč ni niti malo podobna zvezdnici, so si enotni. Še več: sramoti jo in nemudoma bi jo bilo treba umakniti.

Sloviti muzej voščenih lutk Madame Tussauds, ki ima podružnice v mnogih mestih po svetu, že desetletja slovi po tem, da skoraj do potankosti upodablja pevce, igralce, športnike in druge slavne osebnosti. Če bi se pravi zvezdnik postavil ob bok svojemu voščenemu dvojniku, bi težko ločili, kdo je pravi in kdo ne.

Trendi V Madame Tussauds nova voščena lutka Elizabete II

A tokrat so izdelovalci brcnili v temo, kajti lutka slavne raperke Nicki Minaj, ki naj bi bila njena replika iz videospota Anaconda iz leta 2014, ni pevki prav nič podobna, so si enotni njeni oboževalci.

Ko so videli fotografije lutke, ki so se pojavile na spletu, so družbeno omrežje Twitter preplavili besni komentarji, češ da je lutka žalitev za pevko in da bi morala Nicki zahtevati, da jo nemudoma umaknejo ter nadomestijo z novo – takšno, ki bi ji bila dejansko podobna.

Trendi Je voščena lutka Kena Barlowa ogrožena?

"Ne vem za vas, ampak meni se zdi, da je to sranje videti malo preveč 'lahko', da bi lahko bilo voščena lutka Nicki Minaj. Umaknite to sranje in ga postavite nazaj šele, ko bo videti tako, kot je treba," se je glasil eden od mnogih besnih tvitov.

Drugi pa: "Tisti, ki je izdelal voščeno lutko Nicki Minaj, bi moral biti odpuščen."

Še več odzivov na družbenem omrežju Twitter si preberite spodaj.

To sicer ni bilo prvič, da so izdelovalci voščenih kipov slavnih brcnili v temo. Ko so v muzeju voščenih lutk v Peruju pred tremi leti razstavili lutko Lady Gaga, so bili njeni oboževalci prav tako zgroženi, češ da ji ni prav nič podobna. Enakega mnenja so bili tudi pri voščeni dvojnici pevke Beyonce v newyorški podružnici muzeja.

Ne spreglejte