Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 5. 2022,
10.29

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,52

5

Natisni članek

manekenka ZDA prva dama Donald Trump Melania Trump

Četrtek, 19. 5. 2022, 10.29

1 leto, 11 mesecev

Whoopi Goldberg se je lotila Melanie Trump #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,52

5

whoopi goldberg, melania trump | Whoopi Goldberg se je zabavala na račun nekdanje ameriške prve dame Melanie Trump. | Foto Reuters

Whoopi Goldberg se je zabavala na račun nekdanje ameriške prve dame Melanie Trump.

Foto: Reuters

V ameriški oddaji The View se je voditeljica Whoopi Goldberg skupaj z gostjami zabavala na račun nekdanje ameriške prve dame Melanie Trump, potem ko je ta na Fox News izjavila, da se kot prva dama ni znašla na naslovnici Vogua zaradi pristranskosti revije. Ta je imela namreč na naslovnici vse demokratske prve dame, nje kot žene republikanskega predsednika Donalda Trumpa pa tam ni bilo. 

"Čudovit vrt je spremenila v pokopališče"

Občinstvo se je najbolj nasmejalo ob izjavi Melanie Trump, da je Vogue zelo očitno pristranski in da to vidijo vsi ter da je morala v Beli hiši "postoriti veliko pomembnejših stvari, kot je to, da bi bila na naslovnici Vogua".

Sovoditeljica Joy Behar se je začudeno vprašala, kaj tako pomembnega je morala postoriti v Beli hiši, in dodala: "Čudovit vrt z rožnatimi vrtnicami je spremenila v pokopališče. To je edino, kar je storila." 

Melania Trump je vrt z rožnatimi vrtnicami pri Beli hiši precej spremenila. | Foto: Reuters Melania Trump je vrt z rožnatimi vrtnicami pri Beli hiši precej spremenila. Foto: Reuters

Trumpova je med manekensko kariero večkrat pozirala gola

Gostujoča sovoditeljica Stephanie Grisham, ki je delala za nekdanjo prvo damo in bila kratek čas tudi tiskovna predstavnica Bele hiše, je na vprašanje, ali je bila Melania res ves čas zasedena, odgovorila: "Veste, kaj. V prvi vrsti je bila mama. In bila je dobra mama, ki je dajala prednost sinu. Samo to bom rekla." 

Dodala je, da misli, da bi Trumpova morala biti na naslovnici revije Vogue, zaradi česar se je Beharjeva pošalila, da smo na spletu videli že dovolj njenih fotografij. Trumpova je namreč med svojo manekensko kariero večkrat pozirala gola.

melania trump
Novice Je Melania Trump s tem namignila na vrnitev v Belo hišo?

Leta 2005 je bila Melania Trump na naslovnici revije Vogue

Ker se je množica spet smejala, je Grishamova izjavila: "Vem, da se ji je preprosto posmehovati, vendar mislim, da je pri tej temi res obstajala pristranskost. Povedala pa bom tudi to, da je Trumpova fotografije za Vogue želela posneti le, če bi lahko bila na naslovnici."

Goldbergova je opozorila, da o tem, kdo bo na naslovnici, odločajo revije in ne osebe, ki jih fotografirajo. Trumpova se je leta 2005 že pojavila na naslovnici Vogua. "Ona je model in ve, kako to deluje," je dejala. 

"Mislila je, da bo na naslovnici, saj so mesto dobile prav vse dozdajšnje prve dame, tako da jo razumem," je dodala Grishamova. 

Melania Trump
Trendi Melania Trump se z umetniško sliko podaja v svet kriptovalut
melania trump
Trendi Beli klobuk Melanie Trump gre na dražbo
Ne spreglejte