Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 7. 2018,
9.42

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45

Natisni članek

porod Ena žlahtna štorija očetovstvo Ranko Babić

Četrtek, 5. 7. 2018, 9.42

5 let, 10 mesecev

Ranko o ženinem porodu: Na trenutke me je imelo, da bi odkorakal ven

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,45
Ranko Babić | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Ranko Babić in njegova izbranka Nataša sta se pred mesecem dni razveselila hčerkice, ki sta jo poimenovala Kaja. Z zabavnim igralcem smo spregovorili o tem, kakšni so bili Kajini prvi tedni doma in kako sta se z Natašo držala med porodom.

Ponovitev prve sezone priljubljene slovenske serije Ena žlahtna štorija lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 21. uri. Ljubitelji turških telenovel pa ne zamudite nove, dramatične serije Ne izpusti me, ki je na sporedu vsak dan - ob delovnikih ob 18.30, med konci tedna pa ob 19. uri.

Deklica, ki ji je Ranko izbral ime Kaja – z Natašo sta se dogovorila, da bo ime za drugega otroka izbral on, saj je prvorojenko Tajo poimenovala Nataša –, je na svet prijokala drugega junija. Porod je potekal lepo, brez težav.

Ena žlahtna štorija
Trendi Pokukajte v zakulisje Ene žlahtne štorije #video
Planet TV Ena žlahtna štorija se vrača - oglejte si ponovitev prve sezone!

"Meni se je porod zdel zelo hiter. Vsaj jaz mislim, da je bil. Če bi vprašali mojo drago, pa bi verjetno rekla, da je trajal celo večnost," v smehu pove vedno zabavni igralec in doda: "V porodno sobo sva prišla ob 10. uri in ob 12. uri je bila dojenčica že v najinem naročju. Jaz sem se kar dobro držal, čeprav moram priznati, da me je na trenutke kar malo stisnilo. Imelo me je, da bi odkorakal ven in tam počakal, da se vse konča."

Ranku, Nataši in njuni prvorojenki Taji se je pred mesecem dni pridružila še deklica Kaja. | Foto: Facebook Ranku, Nataši in njuni prvorojenki Taji se je pred mesecem dni pridružila še deklica Kaja. Foto: Facebook

Mali Kaji preglavice povzročajo krči

Kot mnogi starši novorojenčkov tudi Ranku in njegovi Nataši te dni primanjkuje spanca. Pred kratkim so namreč Kajo začeli pestiti krči, kar je pogosta težava dojenčkov.

"Prvi trije tedni po rojstvu so bili super, zdaj imamo pa že deset dni 'žurko' s krči, ki trajajo od 22. ure pa vse tja do štirih zjutraj. Niso sicer hudi, so pa ravno toliko prisotni, da otrok ne more spati," razkriva novopečeni očka in dodaja, da se prav zaradi napornih noči vse do konca avgusta ne nameravajo odpraviti nikamor. "S temi nočnimi krči za zdaj ne nameravamo nikamor, bomo kar lepo doma. V načrtu imamo sicer morje konec avgusta, ampak samo, če se bodo noči kolikor toliko umirile."

Ranka lahko znova spremljate na Planet TV, in sicer v ponovitvi prve sezone Ene žlahtne štorije. | Foto: Planet TV Ranka lahko znova spremljate na Planet TV, in sicer v ponovitvi prve sezone Ene žlahtne štorije. Foto: Planet TV

Taja je sestrico lepo sprejela

Ranko in Nataša že imata sedemletno hčerko Tajo, ki je, ko je njena sestrica prišla iz porodnišnice domov, zastavila posrečeno vprašanje. "Najprej je bil zanjo to manjši šok, saj smo bili kar naenkrat štirje. Bila so tudi vprašanja v smislu: 'A ona bo pa zdaj kar ves čas z nami?' Po enem mesecu se že kaže tista prava sestrska ljubezen. Pomaga podirati kupčke, jo previjati in kopati. Ko joka, jo skuša potolažiti. Super je," sklene Ranko.

Amine Gülşe
Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto
Tolgahan Sayışman
Trendi Je to novi Christian Grey?
Ne spreglejte