Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 1. 2015,
13.19

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Miss Universe lepotni izbor selfie Planet TV

Petek, 23. 1. 2015, 13.19

6 let, 7 mesecev

Škandal na Miss Universe: Libanonka se boji izgona iz države (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Eno najprestižnejših lepotnih tekmovanj na svetu je zasenčil škandal zaradi selfieja. "Mis Libanona ves čas joče in se boji, da jo bodo izgnali iz države," je za Zvezde Danes povedala slovenska mis.

Pred nekaj dnevi je splet preplavila fotografija, na kateri se poleg slovenske predstavnice Urške Bračko in japonske mis Universe smehljata tudi mis Izraela Doran Matalon in mis Libanona Saly Greige. A očitno vse ni tako rožnato, kot je videti na fotografiji. To nam je iz prve roke potrdila naša mis Urška Bračko. Pravi, da mis Libanona že ves teden toči solze v strahu, da je zaradi tega, ker se je fotografirala skupaj z Izraelko, ne bodo spustili nazaj domov.

Sporna fotografija:

Tudi med preostalimi tekmovalkami je že vse od izbruha tega incidenta precej napeto vzdušje in ves čas se pogovarjajo samo o sporu med Izraelko in Libanonko. "To je postalo res grozno, vsi mediji so začeli obkrožati Miss Universe in to zaradi enega naključnega selfieja ... Vseeno je to lepotno tekmovanje in ne neko politično vmešavanje in se mi zdi, da bi morali vsaj te tri tedne pozabiti na preteklost ter dovoliti, da se dekleti družita normalno, ne da pazita, da ne prideta skupaj," je še zgroženo povedala Urška in dodala, da se ji sicer Libanonka smili, a da ne bi smela obtožiti Izraelke, da je fotografijo posnela brez njenega soglasja.

Libanonka trdi, da se ni hotela fotografirati. Naša mis pravi, da to ni res. Spomnimo - takoj za tem, ko je Izraelka skupno fotografijo objavila na svojem Instagramu, se je Libanonka opravičila svojemu ljudstvu in celo zatrdila, da se je Izraelka sama vsilila na fotografijo ter proti njeni volji pritisnila na sprožilec. A ni bilo tako, razkrije Urška: "Mis Izraela je držala telefon in normalno, vse smo bile pripravljene na selfie, tudi mis Libanona."

Ne spreglejte