Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 6. 2023,
11.07

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,27

Natisni članek

Kibernetski napad voditeljica Urška Čepin

Petek, 9. 6. 2023, 11.07

10 mesecev, 3 tedne

"V svojem telefonu ne skrivam ničesar sramotnega ali perverznega"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,27
Urška Hočevar Čepin | Urška Hočevar Čepin je bila nekoč znana kot vsestranska estradnica. | Foto Mediaspeed

Urška Hočevar Čepin je bila nekoč znana kot vsestranska estradnica.

Foto: Mediaspeed

Udeleženka resničnostnih šovov, voditeljica in pevka Urška Hočevar trdi, da je vsak dan tarča nenehnih kibernetskih napadov, kar je po njenih besedah "strašljivo in izčrpavajoče".

Urška Hočevar, nekoč bolj znana s priimkom Čepin, je v nedavni objavi na Facebooku razkrila, da je vsakodnevno tarča kibernetskih napadov. "Vsak dan sem tarča nenehnih kibernetskih napadov. Ne govorim o enkratnem dogodku, ampak o nenehnem pritisku na moje digitalne meje. Moji e-poštni naslovi, družbena omrežja in telefon so neizprosno tarča teh napadov, kar je strašljivo in izčrpavajoče," je zapisala v svoji objavi.

Ljubica Špurej Jazbinšek
Trendi Slovenska pevka in voditeljica bo drugič postala mamica

"To je napad na našo skupno digitalno svobodo"

Vsem tistim, ki nanjo izvajajo tovrstne napade, je sporočila, da ne bodo našli tega, kar iščejo, in dodala, da v svojem telefonu ne skriva ničesar sramotnega ali perverznega. "Vaš trud bo zaman, ker ničesar takega ne obstaja," je zapisala in dodala, da to ni le stvar njene osebne varnosti, ampak tudi načel. "Ni prav, da se katerikoli posameznik spopada s takšnimi vdori v svojo zasebnost, ne glede na to, kdo je ali kaj ima. To je napad na našo skupno digitalno svobodo," je še zapisala.

V zapisu je dodala tudi, da je pripravljena iti do konca ter se ne bo umaknila in dovolila, da jo taki napadi prestrašijo. Po njenih besedah so zasebnost, svoboda in varnost preveč dragocene, da bi pustili, da se jih krši. "Skupaj lahko temu naredimo konec," je še sklenila.

Riba, raca, rak
Planet TV Slovenska pevka odkrito spregovorila o svoji bolezni #video

Objavi je dodala tudi fotografijo v športni opravi v enem izmed fitnes centrov, ob njej pa zapisala, da gre za najbolj golo fotografijo v njenem telefonu, zato nima smisla, da se "napadalci" trudijo z vdiranjem vanj.

Danes živi drugačno življenje

Pred leti se je v medijih pojavljala predvsem zaradi številnih afer, ko so v javnost prišli kočljivi posnetki, ki so jo obtoževali ponujanja erotičnih uslug za denar. Med drugim je bila poročena s podjetnikom Alešem Čepinom, kar se je končalo z umazano ločitvijo. Poleg tega pa je bila tudi udeleženka več resničnostnih šovov in izdala tudi nekaj svojih pesmi. Po epidemiji, ki naj bi ji spremenila življenje, Urška živi bolj umirjeno, stran od medijske pozornosti. Je tudi mama 17-letnemu sinu Valu.

"Danes živim drugačno življenje, stran od medijev. Bilo je lepo, pa tudi grdo. Imam svoj kozmetični salon, posvečam se družini in športu," je nedavno povedala za Svet24 in dodala, da ima danes raje mir kot izpostavljenost ter da ni več enaka oseba, kot je bila pred desetletjem.

Preberite še:

Trendi Bo Urški Čepin uspela vrnitev na glasbeno sceno? #video
Urška Čepin
Trendi Bi prepoznali to znano Slovenko?
Jutro na Planetu
Planet TV Pevka Alya pričakuje novega družinskega člana #video
Riba, raca, rak
Planet TV Ste vedeli, kaj vse lahko zavoha ta slovenska pevka? #video
Ne spreglejte