Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 12. 2012,
11.16

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 18. 12. 2012, 11.16

8 let, 1 mesec

VIP-poroke v letu 2012

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Letošnje leto je bilo posebej romantično za Jessico Biel in Justina Timberlaka, kot tudi za Bojana Emeršiča in Viktorijo Bencik in še za mnoge druge. Izbrali smo nekaj slavnih porok letošnjega leta.

JUSTIN in JESSICA

Justin Tiberlake in Jessica Biel sta se poročila v italijanskem resortu Borgo Egnazia v južni Italiji 19. oktobra. Jessica Biel je pred oltar stopila v razkošni svilnati rožnati obleki italijanskega oblikovalca Giambattiste Vallija.

ANNE in ADAM

Igralka Anne Hathaway in oblikovalec nakita Adam Shulman sta se 29. septembra poročila v Big Suru na kalifornijski obali. Nevesta je nosila rožnato obleko italijanskega oblikovalca Valentina.

BLAKE in RYAN

Eden od najbolj vročih hollywoodskih parov, igralka Blake Lively in igralec Ryan Reynolds, sta se 9. septembra poročila na romantični plantaži v okolici Charlestona v Južni Karolini. Nevesta je nosila svileno Marchesino poročno obleko.

NATALIE in BENJAMIN

Igralka Natalie Portman in francoski koreograf Benjamin Millepied, ki sta se leta 2010 spoznala na snemanju filma Črni labod, sta se poročila 4. avgusta. Poročne zaobljube sta si izmenjala med zasebnim judovskim obredom blizu Big Surja v Kaliforniji.

ALEC in HILARIA

Štiriinpetdesetletni igralec Alec Baldwin se je 30. junija pred oltarjem newyorške bazilike St. Patrick zaobljubil svoji šestindvajsetletni ljubezni, učiteljici joge, Hilarii Thomas. Nevesta je svoj "da" izrekla v obleki modne hiše Amsale, ženin pa v oblačilih Toma Forda.

MATTHEW in CAMILA

Matthew McConaughey se je po šestih letih skupnega življenja 9. junija poročil s Camilo Alves. Camilo je zasnubil na božič. Najprej sta se želela poročiti v Braziliji, v Camilinem rojstnem mestu Itambacuri, a sta se na koncu odločila za poroko v Austinu v Teksasu.

DREW in WILL

Hollywoodska igralka Drew Barrymore je 2. junija že tretjič skočila v zakonski jarem, tokrat s prodajalcem umetnin Willom Kopelmanom. Poroka se je odvijala na vrtu igralkinega doma v kalifornijskem Montecitu. Nevesta je nosila Chanelovo poročno obleko.

MARK in PRISCILLA

Prvi mož Facebooka je 19. maja spremenil svoj status v profilu – poročil se je s svojo dolgoletno prijateljico Priscillo Chan. Za zakonski stan se je guru največjega družabnega omrežja na svetu odločil dan po zgodovinski uvrstitvi Facebookovih delnic na borzo. Par se je poročil v kraju Palo Alto v ameriški zvezni državi Kalifornija.

JERNEJ in TAYA

Smučarski skakalec Jernej Damjan in pevka Taya sta se poročila 18. avgusta v Arboretumu Volčji Potok.

BOJAN in VIKTORIJA

Igralec, humorist in voditelj Bojan Emeršič ter njegova spremljevalka, igralka Viktorija Bencik, sta 7. julija po sedmih letih ljubezni končno dahnila usodni "da". Bojan in Viktorija sta se poročila na čudovitem posestvu Pule, v družbi najožjih prijateljev in sorodnikov.

SAMIR in ZOJA

Vratar slovenske reprezentance Samir Handanović se je 19. maja poročil z nekdanjo zmajčico Zojo Trobec, s katero imata tudi sina Alena in sta v zvezi že več let. Mlad par se je v krogu svojih najbližjih poročil v golfklubu Arboretum.

BRIGITA in MAKS

Simpatična pevka Brigita Šuler se je 12. maja poročila z dolgoletnim partnerjem Maksom Žbogarjem. Brigita in Maks sta se najprej poročila v cerkvi na Bizeljskem, civilni obred pa je bil na gradu Mokrice, kjer ju je poročil Ivan Molan, župan občine Brežice.

Ne spreglejte