Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 7. 2018,
4.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,46

Natisni članek

Klemen Bunderla poškodba zlom operacija Nova zvezda Slovenije

Petek, 6. 7. 2018, 4.00

5 let, 10 mesecev

Znani voditelj čaka na operacijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,46
Klemen Bunderla | Foto Facebook

Foto: Facebook

Tik pred velikim finalom pevskega šova Nova zvezda Slovenije si je voditelj Klemen Bunderla zlomil palec na nogi, ki jo je že imel poškodovano in se ni še do konca pozdravila. Mesec dni pozneje Klemen še vedno potrebuje bergle in obiskuje zdravnike.

Na Planet TV se jeseni vrača resničnosti šov Bar. Prijavite se lahko TUKAJ! Že zdaj pa si lahko poletne večere popestrite z gledanjem dramatične ljubezenske serije Ne izpusti me, ki se na Planet TV predvaja od ponedeljka do petka ob 18.30 in za vikende ob 19. uri.

Voditelj namreč potrebuje operacijo, s katero mu bodo sanirali lani zlomljeno stopalnico. Prst, ki si ga je zlomil dva dneva pred finalom šova Nova zvezda Slovenije na isti nogi, pravzaprav sploh ni največja težava, ki jo ima, kajti slikanja so pokazala, da je stopalnica veliko večji problem.

Amine Gülşe
Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto
Tolgahan Sayışman
Trendi Je to novi Christian Grey?

"Vse skupaj je bilo takole … Dva dneva pred finalom šova Nova zvezda Slovenije, ko sem se doma igral s psom, sem močno brcnil v masivni les in se udaril v prst na nogi. Bolečina je bila tako huda, da sem se sesedel na tla. Sprva sem upal na najboljše, a se je izkazalo, da ne gre le za udarec. Prst je postajal vse bolj črn in otečen, zato sem pohitel na urgenco, kjer so ugotovili, da je zlomljen. A slikanja so pokazala, da je pravzaprav bolj kot pravkar zlomljeni prst problematična že lani zlomljena stopalnica, ki se ni v redu zacelila. Zaradi tega zdaj potrebujem operacijo, da mi stopalnico sanirajo in ojačajo," pojasnjuje Klemen.

Ker noge ne sme obremenjevati, tako že en mesec hodi z berglami. A trmasti voditelj kljub temu še vedno pridno skrbi za svoje lepo oblikovano telo. "Še vedno opravljam treninge, samo da sede. Torej delam tiste vaje, ki jih lahko delam sede, da ne obremenjujem poškodovane noge," pove.

Klemen čaka na operacijo stopala. | Foto: Klemen čaka na operacijo stopala.

Kdaj bo na vrsti operacija, še ne ve, kajti trenutno obiskuje različne specialiste in zbira vso potrebno zdravstveno dokumentacijo. Ker nosi na poškodovanem stopalu longeto, ki je ne sme zmočiti, kopanje v morju in bazenih letos odpade, prav tako je moral dati na čakanje kar nekaj projektov, ki se jih je po končanem šovu Nova zvezda Slovenije nameraval lotiti.

Pevski šov Nova zvezda Slovenije se je sicer končal z veliko zmagovalko Viviano Kukar, a na Planet TV vam ponujajo že nove, zanimive vsebine. Vsak dan lahko gledate napeto turško nadaljevanko Ne izpusti me - ob delavnikih je na sporedu ob 18.30, za vikende pa ob 19. uri.

Jeseni pa se na Planet TV vrača tudi resničnostni šov Bar, na katerega se lahko še vedno prijavite TUKAJ.
Črt Banko
Trendi Kaj se je zgodilo s Črtom, zmagovalcem Bara?
Planet TV Klemen Bunderla iz urgence na oder
Ne spreglejte