Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 12. 2011,
9.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 9. 12. 2011, 9.19

8 let

Zvezdnika iz Dexterja uradno ločena

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Michael C. Hall, ki igra Dexterja, in Jennifer Carpenter, ki v seriji igra njegovo sestro, sta po enem letu od sprožitve postopka ločitve tudi uradno ločena.

Štiridesetletni Michael in dvaintridesetletna Jennifer sta se spoznala na snemanju serije o strokovnjaku za krvne analize pri miamijski policiji Dexterju, ki je v prostem času serijski morilec. Do oltarja sta se sprehodila na silvestrovo leta 2008, njuno zakonsko življenje pa je zaznamovala tudi Michaelova bolezen. Zdravniki so mu januarja lani postavili diagnozo Hodgkinovega limfoma, zdravljenje pa je uspešno prestal.

Ko je poleti leta 2010 Carpenterjeva vložila postopek za ločitev, so mnogi namigovali, da se je Michael zapletel z Julio Stiles, prav tako igralko iz serije Dexter. Ta se v seriji pojavlja v peti sezoni. Na novinarska vprašanja, ali je prav ona razlog za konec zakona med zvezdnikoma, je kakršnokoli vpletenost v ljubezenski trikotnik zanikala: "Popolnoma nič nimam s koncem zakona med Michaelom in Jennifer. Smo dobri prijatelji in radi delamo skupaj. To je njuna zadeva, zato moramo spoštovati zasebnost."

Številni oboževalci serije so od napovedane ločitve po tihem upali, da se bosta Jennifer in Michael znova znašla v objemu ali pa da se Michael na skrivaj srečuje z Julio. Vse je razočaral, ko je na dan prišla novica o skrivnostnem dekletu – 25-letni Vanessi Abrue. Z njo se je, sodeč po govoricah, zvezdnik začel sestajati le tri mesece po vloženem zahtevku za ločitev, romanco pa jima je uspelo skrivati pet mesecev. Po razkritju je bil marsikateri oboževalec in prijatelj Michaela presenečen, saj naj Vanessa ne bi bila tip ženske, ki bi jo pripisali Michaelu.

Postopek se je tudi uradno končal prejšnji teden, a Hall in Carpenterjeva ostajata dobra prijatelja. Pred kratkim je Carpenterjeva dejala, da ima Halla za enega boljših prijateljev: "To, da se je najin zakon končal, še ne pomeni, da ni ljubezni med nama."

Michael je bil pred Carpenterjevo že poročen. Leta 2003 se je poročil z igralko Amy Spanger, zakon pa se je končal tri leta pozneje.

Ne spreglejte