Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 12. 2019,
19.48

Osveženo pred

3 mesece, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

premiera TV-serija Epic Drama advertorial TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 19. 12. 2019, 19.48

3 mesece, 2 tedna

Epic Drama

Premiera prve pristne upodobitve kultne Vojne svetov

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Vojna svetov | Vojno svetov si bomo lahko premierno ogledali v petek, 20. 12, in soboto, 21. 12, ob 21. uri. | Foto Banijay Rights

Vojno svetov si bomo lahko premierno ogledali v petek, 20. 12, in soboto, 21. 12, ob 21. uri.

Foto: Banijay Rights

Na programu Epic Drama ne zamudite ekskluzivne regionalne premiere dvodelne serije Vojna svetov. Najnovejša upodobitev zgodbe H. G. Wellsa pristno prikaže obdobje in prizorišča iz izvirnega romana, saj je prva, ki se dogaja v Londonu in okoliških grofijah v edvardijanskem času.

Šest božičnih romanc v videoteki Pickbox NOW
Trendi Božični filmi za romantične duše

Na male zaslone v srednji in vzhodni Evropi končno prihaja Vojna svetov (The War of the Worlds), težko pričakovana in odmevna ZF-dramska serija v produkciji ITV Studios in Mammoth Films.

Serijo so ustvarila zveneča imena

Na čelu zvezdniške igralske zasedbe serije so Eleanor Tomlinson (Poldark, Loving Vincent), Rafe Spall (Jurski svet: Padlo kraljestvo, Velika poteza), Robert Carlyle (T2: Trainspotting, Nekoč pred davnimi časi) in Rupert Graves (Swimming with Men, Sherlock).

Fotogalerija
1
 / 12

Serijo je režiral Craig Viveiros (In potem ni bilo nikogar več, Rillington Place) in producirala Betsan Morris Evans (NW, The City in the City). Glasbo za serijo je napisal priznani skladatelj Russ Davies, svoje pa je prispevala tudi večkrat nagrajena tehnična ekipa.

Spopad z Nezemljani, kot si ga je zamislil H. G. Wells

V novi priredbi spremljamo Georgea (Spall) in njegovo partnerico Amy (Tomlinson).

Osrednja zaljubljenca, Amy in Georgeja, sta upodobila Eleanor Tomlinson in Rafe Spall. | Foto: Banijay Rights | Foto: Osrednja zaljubljenca, Amy in Georgeja, sta upodobila Eleanor Tomlinson in Rafe Spall. | Foto: Banijay Rights Par se poskuša upreti družbi in zaživeti skupaj po padcu velikanskega meteorita na območje Horsell Common v Surreyju.

Rupert Graves igra Fredericka, Georgeevega starejšega brata, Robert Carlyle pa Ogilvyja, astronoma in znanstvenika. Osebnosti v seriji se spopadajo z vse večjo nevarnostjo invazije Nezemljanov.

Nevarnost je še toliko večja zaradi dejstva, da se za svoja življenja borijo proti povsem neznanemu sovražniku. Vse to se prvič dogaja v edvardijanski Angliji, zato lahko govorimo o najpristnejši upodobitvi kultne zgodbe H. G. Wellsa do zdaj.

December na Epic Drama
Trendi Poldarkove zakonske težave in najnovejša upodobitev Vojne svetov

Razširjen napovednik serije Vojna svetov:


"Želel sem ustvariti različico Vojne svetov, ki je zvesta tonu in duhu knjige, vendar je hkrati sodobna, presenetljiva in polna pretresov, se pravi, gre za združitev žanrov znanstvene fantastike, zgodovinske drame in grozljivke." Peter Harness, scenarist


Vojna svetov je čustven triler, ki na vznemirljiv način združuje žanre znanstvene fantastike, zgodovinske drame in grozljivke. | Foto: Banijay Rights | Foto: Vojna svetov je čustven triler, ki na vznemirljiv način združuje žanre znanstvene fantastike, zgodovinske drame in grozljivke. | Foto: Banijay Rights "Inovativen roman H. G. Wellsa so že večkrat priredili tako za male zaslone kot velika platna, vendar je bila zgodba vedno postavljena v sodobno in ameriško okolje.

V tej različici je prvič postavljena v London in okoliške grofije v edvardijanskem času.

Peter je izjemno spretno in spoštljivo ostal zvest izvirni zgodbi, vendar je bil naš cilj gledalcem po vsem svetu prikazati vznemirljivo zgodbo o invaziji Nezemljanov na sodoben, osupljiv in strašen način." Craig Viveiros, režiser


"Navdušen sem, ker sodelujem pri ustvarjanju te priljubljene zgodbe za male zaslone." Rafe Spall, igralec


Dvodelno serijo Vojna svetov si bomo lahko premierno ogledali v petek, 20. 12., in soboto, 21. 12., ob 21. uri na programu Epic Drama.
Bilo je nekoč ... v Hollywoodu
Trendi Bilo je nekoč ... v Hollywoodu (Once Upon a Time ... in Hollywood)

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte