Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 9. 2023,
9.38

Osveženo pred

7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zmanjšanje telesne teže živila ki topijo holesterol izdelki za hujšanje PR članek

Petek, 22. 9. 2023, 9.38

7 mesecev

Izdelki za hujšanje Slimis so lahko v pomoč za zmanjšanje telesne teže

Oglasno sporočilo

Izdelki za hujšanje so prehranska dopolnila, ki nudijo podporo pri izgubi prekomerne telesne teže. Na trgu obstaja pestra ponudba prehranskih dodatkov, ki obljubljajo čudežne rezultate v kratkem času, brez spremembe življenjskih navad.

izdelki-za-hujsanje | Foto: Vsi.si Foto: Vsi.si

Vendar je potrebno razumeti, da sta ključ do uspeha uravnotežena prehrana, ki vsebuje živila ki topijo holesterol in redna telesna aktivnost. In čeprav bi si vsi želeli čudežnega preparata, ki bi brez vsakršnega vloženega truda preoblikoval postavo in oklestil odvečne kilograme, so izdelki za hujšanje zgolj pomagalo pri tem.

Kljub temu pa ni vseeno, po katerih prehranskih dodatkih ljudje posežejo. Številni čaji, tablete, napitki, praški obljubljajo neverjetne rezultate, ki v praksi niso izvedljivi, niti zdravi za telo. Zato je pri izbiri pravih izdelkov potrebno preveriti zanesljivost proizvajalca, preučiti učinkovine in prebrati ocene drugih uporabnikov.

Kljub vsemu je najboljši način za zmanjšanje telesne teže kombinacija zdrave prehrane, telesne aktivnosti in vzdrževanje zdravih življenjskih navad. Kakovostna prehranska dopolnila so odlično pomagalo, ki zmanjšujejo občutek lakote, uravnavajo prebavo, še posebej pomembno pa je, da vsebujejo veliko vlaknin, ki pomagajo telesu do uspešnega hujšanja. Prehranski preparat, ki združuje vse našteto, je na voljo v obliki Slimis bonbonov.

Izdelki za hujšanje skupaj z zdravimi smernicami

Izdelki za hujšanje prinašajo vidne uspehe, kadar se pridružijo spremembi življenjskih navad. Za zmanjšanje telesne teže je priporočljivo slediti nekaterim smernicam za bolj kakovostno življenje. Na prvem mestu je seveda uravnotežena prehrana, ki naj bo bogata z zelenjavo, sadjem, polnozrnatimi žiti, beljakovinami iz pustega mesa, ribami, stročnicami in zdravimi maščobami, ki se nahajajo v oreščkih, semenih ali oljčnem olju. Izogibati se je potrebno ogljikovim hidratom in nasičenim maščobam, ki se bohotijo v industrijski, predelani, ocvrti hrani.

Tudi pri velikosti porcij je treba biti pozoren, saj v nasprotnem primeru vodijo v prenajedanje. Uporaba manjših krožnikov in skledic je lahko včasih odličen psihološki trik, ki ljudem ne daje občutka, da je pred njimi napol prazen krožnik in da bodo šli lačni od mize. Tudi pitje vode pol ure pred obrokom ima pozitiven učinek, saj skrbi za hidracijo telesa, vzpodbuja presnovo in napolni volumen želodca, tako da gre vanj manj hrane. Alkohol je lahko prava kalorična bomba, česar se veliko ljudi ne zaveda, zato se mu je priporočljivo izogniti, oziroma ga omejiti samo na posebne priložnosti.

Poleg redne telesne aktivnosti, ki vključuje vsaj eno uro hoje, kolesarjenja, plavanja ali kakšnega rekreativnega športa, pa sta nenazadnje zelo pomembna tudi počitek in zadostna količina spanja. Predvsem pa je bistvena vztrajnost na poti do cilja, tudi če kakšen dan ne poteka dosledno po zastavljenih načrtih.

 

živila ki topijo holesterol | Foto: Vsi.si Foto: Vsi.si

Živila ki topijo holesterol pripomorejo k zdravju srca in ožilja

Živila ki topijo holesterol so zelo pomembna v boju proti prekomerni debelosti. Potrebno je zmanjšati ali povsem črtati z jedilnika nasičene transmaščobe, ki se skrivajo v industrijskih izdelkih, pecivu, ocvrti hrani, mastno meso pa zamenjati za pusto belo. Tudi pri mlečnih izdelkih je bolje izbrati tiste, ki vsebujejo manj mlečne maščobe.

Pri izbiri zdrave prehrane, pa so v veliko pomoč tako imenovana živila ki topijo holesterol, ki jih je priporočljivo vključiti v vsakdanji jedilnik. Primer odličnega živila so ribe, sploh tiste, ki so bogate z omega-3 maščobnimi kislinami. Mednje spadajo losos, skuša in sardine. Tudi oljčno olje je vir maščob, ki znižuje slab LDL in zvišuje raven dobrega HDL holesterola.

Različni oreščki, vključno z lešniki, orehi in mandlji bi morali postati zdravi prigrizki za premagovanje lakote ali želje po nezdravih sladicah. Veliko vrst zelenjave, sadja, žitaric in stročnic vsebuje nujno potrebne vlaknine, ki vplivajo na nivo holesterola v krvi ali ga celo znižujejo. Mednje spadajo oves, avokado, jabolka, česen, fižol in druge. Tudi čokolada ni povsem prepovedana, kadar so na jedilniku živila za zmanjšanje telesne teže, le izbrati je potrebno takšno, ki vsebuje visok odstotek kakava in minimalno količino sladkorja. Temna čokolada je odličen vir antioksidantov, ki zavirajo vnetne procese v telesu.

živila za zmanjšanje telesne teže | Foto: Biostile Foto: Biostile

Izdelki za hujšanje Slimis olajšajo proces hujšanja

Izdelki za hujšanje in živila ki topijo holesterol predstavljajo skupaj uspešno metodo hujšanja, ki prinaša odlične rezultate. Zniževanje holesterola je pomembno pri ohranjanju srca in ožilja v dobri kondiciji. Skupaj z uvajanjem redne telesne aktivnosti se kmalu pokažejo prvi rezultati, ki se odražajo na izgubi kilogramov, boljši fizični, psihični in umski pripravljenosti, svežem videzu kože, večji gibljivost telesa in samozavesti.

Bonboni Slimis so klinično testiran izdelek, namenjen lažjemu topljenju odvečnih kilogramov. Vsebujejo ogromno prehranskih vlaknin, ki ob zaužitju s kozarcem vode pred obrokom, v želodcu povečajo svoj volumen in s tem dajejo občutek sitosti. Tako je količina zaužite hrane pri obroku manjša, hkrati pa se lažje in hitreje prebavi. Vlaknine imajo pozitiven učinek na mikrobioto črevesja, kar še pospešuje presnovo in ohranja zdravje.

Bonboni vsebujejo naravno sladilo stevio, ki ne vsebuje kalorij, ne zvišuje nivoja inzulina v krvi, zato so primerni tudi za tiste, ki imajo sladkorno bolezen. Zaradi naravnih sestavin rastlinskega izvora so brez zadržkov primerni za vegane in vegetarijance. Vse sestavine so klinično preverjene in so najvišje kakovosti. Skupaj s pametnim prehranskim načrtom in uvedbo športne aktivnosti so bonboni Slimis dokazano učinkovito prehransko dopolnilo za hujšanje in zniževanje holesterola.

Naročnik oglasnega sporočila je VSI.SI D.O.O.

Ne spreglejte