Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 10. 2020,
8.01

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Sreda, 7. 10. 2020, 8.01

3 leta, 7 mesecev

Zdaj lahko svoje fantazije uresničite – BREZPLAČNO!

Oglasno sporočilo
Veneticom

Erotično prebujenje na slovenskem spremlja in vzpodbuja vodilni portal za erotične avanture pri nas, urgenca.com. Tokrat s prav posebno akcijo in sicer, s povsem brezplačno uporabo za ženske vse do 31.12.2020!

Če se želite pridružiti več kot 122.000 vročim uporabnikom, kliknite tukaj za brezplačni preizkus.

Super zanimivi detajli iz naših spalnic!

Tako kot vsako leto, so na portalu urgenca.com tudi letos pripravili zelo pikantno anketo o spolnih navadah Slovenk in Slovencev. Zanimivo je opažanje, kako iz leta v leto padajo tabuji, kako si vse več dovolimo v intimi in tudi vse bolj odprto govorimo o svojih spolnih fantazijah.

Ženske odkrito sanjarijo o seksu z neznancem, ki se odvije na kakšnem javnem kraju. Zelo priljubljena fantazija pri ženskah je tudi podrejena vloga, vezanje, …

Prav tako vse bolj narašča delež tistih, ki si za potešitev lastnih potreb, pomagajo kar s pametnim mobilnim telefonom. Da so že seksali preko telefona, je priznalo 42% vprašanih, zato ne čudi na deset tisoče erotičnih selfijev, ki so pristali na najbolj obleganem portalu za vroče zmenke pri nas.

Torej smo Slovenci precej "digitalni"?

Tako je! In prav ti podatki so bili ključnega pomena, da so se na Urgenci odločili za veliko noviteto na področju spletnega spoznavanja pri nas. Ta bo, posebej v trenutni situaciji z novim koronavirusom, nadvse dobrodošla.

Vpeljali so vroče Avdio/Video zmenke! Slovenke in Slovenci se zelo radi spoznavamo s pomočjo spleta in tovrstnih spletnih aplikacij.

Veneticom | Foto:

Prav tako pa ni odveč omeniti nadvse zapeljive virtualne asistentke Eve, ki na svojem žgečkljivem blogu Evin Svet predstavlja in komentira tudi rezultate ankete, piše vroče vsebine in rade volje priskoči na pomoč uporabnikom.

So tudi Slovenke poredne?

Seveda so! Na vprašanja, kaj najbolj nagajivega so storile doslej, je bilo podanih ogromno zares zanimivih odgovorov. Predstavljamo le nekaj izmed teh.

"Na zabavi za rojstni dan pri njegovih starših, sem mu z nogo pod mizo spravila korenjaka pokonci. Ko ni več zdržal, me je samo pogledal in sva se dobila v garaži, kjer sva seksala v avtomobilu njegovega očeta."

"Moj sodelavec je imel nekoč predolg jezik. Bila sem mu všeč in je ves čas namigoval, kaj vse bi počel z mano, v resnici pa si ni upal nič. Nekega dne sem šla v njegovo pisarno, zaklenila vrata in ga obdelala z usti. Nikoli več me ni dražil, ampak sem kar jaz njega."

Smo v postelji kaj "žleht"?

O jaaa! 29% vprašanih uporablja erotične igračke, raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev pa odkrije tudi katere. Zanimiv je tudi podatek, da kar 34% moških išče svojega spolnega partnerja preko spleta. Na drugi strani to priznava tudi 11% vprašanih žensk.

Če je tudi vaša erotična domišljija brez meja in v sebi skrivate določene fantazije, si jih zdaj lahko uresničite lažje in hitreje kot kadarkoli! Na urgenca.com vas pričakuje več kot 122.000 uporabnikov s podobnimi željami.

Kliknite tukaj za brezplačni preizkus! In ne pozabite, v teku je posebna vroča akcija za ženske "Brezplačna uporaba do 31.12.2020", tudi moškim pa je omogočen brezplačen 3-dnevni preizkus. Ni izgovorov, da ne bi!

Veneticom | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je Veneticom d.o.o.

Ne spreglejte