TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 3. 2010,
15.03

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 11. 3. 2010, 15.03

8 let

Tuš odpira v Kopru največji nakupovalni center

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Konec tega meseca bodo na Primorskem odprli največji nakupovalno-zabavni center v Sloveniji, Planet Tuš Koper.

V 70.000 kvadratnih metrov velikem objektu bodo na enem mestu združene ponudbe nakupovanja, zabave, rekreacije, kulinarike, druženja in preživljanja prostega časa. Trgovska ponudba Planeta Tuš Koper se z več kot 50 priznanimi blagovnimi znamkami meri z najbolj znanimi evropskimi nakupovalnimi centri, so danes sporočili iz podjetja Engrotuš. Trgovsko ponudbo dopolnjuje pester izbor prostočasnih vsebin - bowling center z diskom in prostorom za koncerte, največji multikino na Primorskem, biljard, fitnes, otroško igrišče in raznolika kulinarična ponudba.

Primorci bodo dobili kinodvorane s 1498 sedeži S šestimi kinodvoranami, v katerih je 1498 sedežev, bo Planet Tuš Koper največje kinematografsko središče na Primorskem. Moderne in tehnološko dovršene dvorane bodo opremljene z izjemnimi zvočnimi in vizualnimi učinki, možnostjo 3D prikazovanja, velikimi filmskimi platni in udobnimi sedeži. Veriga Planetov Tuš pa z odprtjem novega multikina v Kopru po številu dvoran in sedežev prevzema primat med slovenskimi kinooperaterji.

Odprli več kot 300 novih delovnih mest Planet Tuš Koper je peti v verigi Tuševih trgovsko-zabaviščnih centrov in sledi Planetom v Celju, Mariboru, Kranju in Novem mestu. Vanj so v Tuš Nepremičninah vložili kar 61 milijonov evrov investicijskega kapitala in odprli več kot 300 novih delovnih mest, s čimer je Planet v Kopru ena največjih domačih naložb v trgovski branži in ena največjih zasebnih naložb v Sloveniji.

Poleg tega je Planet Tuš Koper poseben tudi zaradi svoje ekološke note. Varčna gradnja, uporabljena pri zasnovi in gradnji objekta, je osnova, v Tuš nepremičninah pa so jo nadgradili z vpeljavo različnih tehnologij, s ciljem zmanjševanja vpliva objekta na okolje in manjše porabe energije. Pri tem posebej izpostavljajo banko ledu oziroma akumulatorje ledu, ki za ustvarjanje hladu izkoriščajo cenejšo nočno energijo, hlad pa nato podnevi sproščajo v objekt.

Ne spreglejte