0
0
0
0
0
NATISNI PISAVA

V DKino na SiOL TV

Plačanci (The Expendables)

Sylvester Stallone je združil moči z ikonami akcijskih filmov v eksplozivni zgodbi o skupini plačanih vojakov, ki dobijo nalogo, da odstranijo krutega diktatorja.

0
0
0
0
0
Pin It

Režija: Sylvester Stallone
Igrajo: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Eric Roberts, Mickey Rourke
Žanr: Akcija
Dolžina: 103 minute
IMDb: 6,7/10

Pin It

Barney Ross (Sylvester Stallone) je vodja Plačancev, enote izkušenih najemniških vojakov, ki jo sestavljajo nekdanji pripadnik britanskih specialnih sil Lee Christmas (Jason Statham), mojster borilnih veščin Jin Jang (Jet Li), strokovnjak za orožje Hale Caesar (Terry Crews), strokovnjak za razstrelivo Toll Road (Randy Couture) in ostrostrelec Gunnar Jensen (Dolph Lundgren). Ti trdoživi fantje, ki živijo na robu zakona, sprejmejo na videz rutinsko nalogo. S pomočjo CIE se morajo vtihotapiti v južnoameriško državo Vileno in vreči z oblasti brezobzirnega tirana generala Garzo (David Zayas). Kmalu se izkaže, da so se podali na smrtonosno misijo, polno spletk in prevar. Pred njimi je težka odločitev – odrešitev njihovih duš ali uničenje njihovega edinstvenega bratstva.

Pin It

SiOL TV:
Na daljincu izberite kanal 5 – DKino Hiti.

Film si lahko ogledate tudi v spletni videoteki DKino (www.dkino.si).

Napovednik filma:

V DKino na SiOL TV si oglejte tudi:

Padec Olimpa (Olympus Has Fallen)

Razburljiv akcijski triler režiserja Dneva za trening z Gerardom Butlerjem v vlogi nekdanjega agenta tajne službe, ki poskuša iz zasedene Bele hiše rešiti predsednika ZDA.

Zadnja bitka (The Last Stand)

Vrnil se je! Neuničljiva ikona akcijskih filmov Arnold Schwarzenegger v razburljivem akcijskem trilerju o šerifu obmejnega ameriškega mesteca, ki se zoperstavi zloglasnemu vodji mamilarskega kartela.

Junaško dejanje (Act of Valor)

Izjemna mešanica resničnega junaštva in izvirnega filmskega ustvarjanja, ki prikazuje skupino aktivnih pripadnikov ameriške specialne enote vojne mornarice v globalnem boju proti terorizmu.

Planet Siol.net
Foto: Fivia
Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Anketa

Katera novost v videoteki DKino na SiOL TV vam je najbolj všeč oziroma si jo najbolj želite ogledati?

Fotogalerija
Palmove veje in butarice preplavile cerkve

Teden pred veliko nočjo kristjani po vsem svetu obeležujejo cvetno nedeljo, ko v cerkev k blagoslovu prinesejo vejice oljk in drugo zelenje, ki ga marsikje povežejo v butare.