0
0
0
0
0
NATISNI PISAVA

Duma

V DKino na SiOL TV! Zgodba o prijateljstvu med gepardom in neustrašnim fantičem, ki je postavljeno na preizkušnjo, potem ko mora fant svojega najboljšega prijatelja vrniti v divjino.

0
0
0
0
0
Pin It

Režija: Carroll Ballard
Igrajo: Alexander Michaletos, Eamonn Walker, Campbell Scott, Mary Makhatho, Hope Davis
Žanr: Pustolovska drama
Dolžina: 96 minut
IMDb: 7.0/10

Pin It

Zgodba se dogaja v Južni Afriki, kjer deček Xan (Alexander Michaeletos) ob spremstvu očeta Petra (Campbell Scott) odkrije osirotelega mladička geparda. Najprej ga kljub očetovemu nasprotovanju vzameta domov, kjer bo lahko okreval, nato pa ga nameravata vrniti v divjino. Imenujeta ga Duma, kar v svahilščini pomeni gepard.

Pin It

Duma se hitro vklopi v družino, še posebej pa se naveže na Xana, ki ga vzgaja. Preden napoči čas za Dumovo vrnitev v njegovo naravno okolje, pa oče nenadoma zboli in umre. Xan se z mamo (Hope Davis) preseli v Johannesburg in ker mesto ni primerno okolje za divjo mačko, se deček odloči uresničiti načrt, ki sta si ga začrtala z očetom.

SiOL BOX:
Na daljincu izberite kanal 10 – DKino Hiti.

TV komunikator Sagem:
Hitri dostop: Na daljincu pritisnite gumb VOD in izberite DKino.

Filmski napovednik:

Foto: Warner Bros.
Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Anketa

Katera novost v videoteki DKino na SiOL TV vam je najbolj všeč oziroma si jo najbolj želite ogledati?

Fotogalerija
Shod proti novemu zakonu o visokem šolstvu

Na Kongresnem trgu se je začel protestni shod proti novemu zakonu o visokem šolstvu. Pobudniki protesta so prepričani, da zakon uvaja šolnine na rednem študiju in poglablja komercializacijo univerz.