NATISNI PISAVA

V DKino na SiOL TV

Varuhi (Watchmen)

Režiser vizualnega spektakla 300 nam predstavi junake enega najbolj hvaljenih grafičnih romanov vseh časov, ki po umoru kolega med hladno vojno znova združijo moči.

Pin It

Režija: Zack Snyder
Igrajo: Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Jeffrey Dean Morgan, Stephen McHattie
Žanr: Akcijsko-domišljijski kriminalni triler
Dolžina: 155 minut
IMDb: 7,7/10

Pin It

Zgodba se dogaja v alternativni Ameriki leta 1985, ko svet živi v strahu pred jedrskim uničenjem zaradi napetosti med ZDA in Sovjetsko zvezo. Junaki, ki so se nekoč maskirani borili proti zločinu, so se bili zaradi nerazumevanja oblasti prisiljeni upokojiti in zdaj skrivajo svojo identiteto. Ko umorijo enega od nekdanjih kolegov, preostali izobčijo Rorschacha, ki se zato odloči, da bo razkril široko razvejano zaroto.

Pin It

Očitno je, da hoče nekdo pobiti in diskreditirati vse nekdanje in zdajšnje superjunake, od katerih ima samo eden resnične nadnaravne moči. Ker pa so ti zaničevani in brez svojega nekdanjega vpliva, se poraja vprašanje, zakaj? Rorschach se poveže z nekdanjimi kolegi, ki še zadnjič združijo moči v boju proti zločinu, od katerega bo odvisna usoda celotnega človeštva.

Zanimivost:

Režiser Zack Snyder se po animaciji Legenda sovjega kraljestva in nedavnemu akcijskem spektaklu Prikrit udarec vrača v svet superjunakov z najnovejšo različico Supermana.

SiOL TV:
Na daljincu izberite kanal 10 – DKino Hiti.

Filmski napovednik:

Oglejte si tudi:

Foto: Warner Bros.
Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi članka. Po tem času komentarjev ne prikazujemo več.
Anketa

Katera od naštetih serij, ki si jih lahko ogledate v videoteki Pickbox na SiOL TV, vam je najbolj všeč?

Fotogalerija
Mesto, ki ga obiščite še letos in si tam privoščite vsaj zajtrk

Dunaj v tem času diši po praženih mandljih, punču in drugem, kar ponujajo na stojnicah. Vendar pa Dunaj niso le božični sejmi, kot tudi ne le nekdanje cesarske palače, kavarne in torta sacher.