Članek trenutno ni dostopen.

Komentiranje in spletni bonton na Planet Siol.net

Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, skupaj lahko naredimo splet bolj prijazen. Novinarji smo veseli vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Vendar pa anonimnost spletnih piscev omogoča tudi sovražni govor, podtikanja, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati na naši spletni strani. Zato bo naš Moderator (moderator@tsmedia.si) spremljal in usmerjal debate, ki se bodo razvile pod članki. Prosimo vas, da se pri zapisih držite teme, o kateri piše novinar v članku, in da niste žaljivi. Vabimo vas, da si preberete naša pravila komentiranja.

Prijava

Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti. Priporočamo vam, da za to uporabite račun Planet Siol.net in se prijavite tukaj.

Če računa Planet Siol.net še nimate, ga lahko ustvarite tukaj.

Posameznik, ki javno spodbuja ali razpihuje sovraštvo, nasilje ali nestrpnost, je kazensko odgovoren po 297. členu Kazenskega zakonika in se kaznuje z zaporom do dveh let. Vabimo vas, da si pred komentiranjem poleg pravil in smernic komentiranja na Planet Siol.net preberete tudi kolumno odgovornega urednika Planet Siol.net Uroša Urbasa o komentiranju.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam jo sporočite, za kar se vam v naprej zahvaljujemo.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite tudi na Spletno oko

Ekipa Planet Siol.net


Zaradi izklopljenih piškotkov komentarji niso vidni. Piškotke lahko vklopite tukaj.
Anketa

Kateri od naštetih filmov, ki so bili v preteklih letih prikazani na Liffu in si jih lahko ogledate v videoteki DKino na SiOL TV, vas je najbolj navdušil?

Fotogalerija
Slovenski festival vin je dočakal polnoletnost (foto)

Ljubljanski hotel Union tudi letos sredi novembra gosti Slovenski festival vin, tokrat 18. zapovrstjo.