Članek trenutno ni dostopen.

Komentiranje in spletni bonton na Planet Siol.net

Spoštovani bralci in pisci spletnih forumov, skupaj lahko naredimo splet bolj prijazen. Novinarji smo veseli vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam.

Vendar pa anonimnost spletnih piscev omogoča tudi sovražni govor, podtikanja, žalitve in natolcevanja. Tega ne želimo omogočati na naši spletni strani. Zato bo naš Moderator (moderator@tsmedia.si) spremljal in usmerjal debate, ki se bodo razvile pod članki. Prosimo vas, da se pri zapisih držite teme, o kateri piše novinar v članku, in da niste žaljivi. Vabimo vas, da si preberete naša pravila komentiranja.

Prijava

Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti. Priporočamo vam, da za to uporabite račun Planet Siol.net in se prijavite tukaj.

Če računa Planet Siol.net še nimate, ga lahko ustvarite tukaj, lahko pa za prijavo uporabite druge podprte račune v storitvi za komentiranje Disqus.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam jo sporočite, za kar se vam v naprej zahvaljujemo.


Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite tudi na Spletno oko

Ekipa Planet Siol.net
Zaradi izklopljenih piškotkov komentarji niso vidni. Piškotke lahko vklopite tukaj.
Anketa

Katera novost v videoteki DKino na SiOL TV vam je najbolj všeč oziroma si jo najbolj želite ogledati?

Fotogalerija
Shod proti novemu zakonu o visokem šolstvu

Na Kongresnem trgu se je začel protestni shod proti novemu zakonu o visokem šolstvu. Pobudniki protesta so prepričani, da zakon uvaja šolnine na rednem študiju in poglablja komercializacijo univerz.