Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 5. 2024,
10.04

Osveženo pred

3 dni, 16 ur

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad televizija fiksni paket mobilna telefonija internet A1 Slovenija PR članek

Ponedeljek, 13. 5. 2024, 10.04

3 dni, 16 ur

Novi fiksni paketi A1 Slovenija s še več zabave po ugodni ceni

Oglasno sporočilo

Nova mamljiva ponudba pri A1 Slovenija! V prenovljenih, še bogatejših fiksnih paketih z vključenimi vsebinami na zahtevo ponudnik stavi na neskončen nabor vsebin po dostopni ceni. Novi paketi so v prvem letu na voljo po akcijski ceni za le 22,98 evra na mesec, uporabniki, ki ne spremljajo televizije, pa lahko izberejo tudi paket z le internetom in zabavnimi vsebinami.

A1-Fix-Performace-1920x768 | Foto: A1 Slovenija Foto: A1 Slovenija

Prenovljeni in poenostavljeni fiksni paketi A1 Slovenija vključujejo natanko to, kar si večina uporabnikov danes želi – širok nabor zabavnih, akcijskih, romantičnih, športnih in drugih vsebin po ugodni ceni. Kot prvi in edini telekomunikacijski ponudnik ima A1 v izbranih paketih že vključeno storitev Netflix Basic, ki jo lahko uporabniki z doplačilom nadgradijo na Netflix Standard (tri evre na mesec) ali Netflix Premium (pet evrov na mesec). Poleg že vključenih vsebin Voyo v vse TV-pakete pa novi paketi omogočajo tudi menjavo vključenega Netflixa za katerega izmed drugih ponudnikov vsebin, kot so HBO Premium, NBA League Pass in drugi.

Novi paketi so na voljo tudi na brezžični tehnologiji Ultra, kjer lahko uporabniki po isti ceni spremljajo najljubše vsebine v omrežju 5G, ki je na voljo 81 odstotkom prebivalcem.

Ne gledate televizije? Ni problema.

Tudi tokrat je A1 Slovenija prisluhnil željam uporabnikov in se odzval na trend, ki kaže, da je vedno več ljudi klasično gledanje televizije že v polnosti zamenjalo za uživanje v vsebinah na zahtevo. Kot prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev v Sloveniji je tako v ponudbo dodal tudi paket z vključenim internetom in zabavnimi vsebinami, a brez televizije.

Novi fiksni paketi so ob 24-mesečni vezavi na voljo po akcijski ceni, in sicer za le 22,98 evra na mesec za paket Xplore TV maxi+, ki ob najvišjih hitrostih ponuja še najbogatejšo TV-shemo, vključen časovni zamik, Voyo in Netflix, oziroma za 19,98 evra na mesec brez vključene televizije.

Več informacij je na voljo na https://www.a1.si/tv-paketi.

Naročnik oglasnega sporočila je A1.

Ne spreglejte