Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 1. 2008,
18.48

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 9. 1. 2008, 18.48

8 let, 1 mesec

Glivar z 12. kolesarji v sezoni 2008?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Najboljši slovenski kolesarski klub Perutnina Ptuj bo letos v elitni konkurenci verjetno nastopal z 12 kolesarji.

Ekipo, ki jo vodi športni direktor Srečko Glivar, so okrepili štirje kolesarji, medtem ko je odšel le eden. Poleg te spremembe v oči bode tudi sprememba barve dresov, saj je slogan sponzorja Perutnine ''Naravno fit'' in temu so se odzvali tudi v klubu. Odslej bomo njihove kolesarje na cesti videvali v zeleni barvi.

Vsekakor bodo za doseganje rezultatov v prvi vrsti še naprej zadolženi Mitja Mahorič, Matej Stare, Radoslav Rogina in Matija Kvasina. Tem štirim bodo v veliko pomoč še Kristjan Koren (lani Sava), Kristjan Fajt in Jure Kocjan (oba Radenska), ki so poleg Luke Rakuša (gorskega kolesarja) nove okrepitve direktorja Reneja Glavnika. Edini kolesar, ki je zapustil ekipo je Aldo Ino Ilešič, ki je odšel v kranjsko Savo.

''Vsekakor pričakujem, da bomo lažje nastopali skozi sezono ter dosegli več dobrih rezultatov kot smo jih lani. Sezono bomo pričeli z dirko Po Kubi, kamor bomo odšli že tretjič. Sledil bo nastop v Lonjerju ter nato v hrvaški Istri. Vem, da bomo konkurenčni kjerkoli bomo nastopili, a najtežje je dobiti povabilo na najbolj kakovostne dirke,'' se težav zaveda Srečko Glivar. Slednji ostaja edini športni direktor v ekipi, ki bo še naprej nastopala na kolesih slovenskega proizvajalca CULT.

Glivar je še omenil, da bo uradna predstavitev ekipe še pred odhodom na Kubo. Vsekakor še ni povsem gotov prestop Kocjana in Fajta v Perutnino saj ju v ponedeljek ponovno čaka arbitražna komisija na Kolesarski zvezi Slovenije. Slednja je enkrat že odločala o njunem prestopu in odločila v njuno korist. Na odločitev so se v Radenski pritožili in neuradno že krožijo govorice, da ima slednja že zagotovljen glas treh izmed sedmih članov arbitraže.

Ekipa Perutnine Ptuj za leto 2008: Đurasek Kristjan, Fajt Kristjan, Gazvoda Gregor, Kocjan Jure, Koren Kristjan, Kvasina Matija, Mahorič Mitja, Marin Matej, Omulec Andrej, Rakuša Luka, Rogina Radoslav in Stare Matej.

Ne spreglejte