Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
6. 6. 2021,
6.50

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

moda Sportina Shoppster PR članek

Nedelja, 6. 6. 2021, 6.50

2 leti, 11 mesecev

Sportina in Shoppster združujeta moči v imenu mode

Oglasno sporočilo

Novo strateško partnerstvo med Sportino Group ter integrirano spletno in televizijsko trgovino Shoppster slovenskim spletnim nakupovalcem prinaša modne novosti v obliki vrhunskih blagovnih znamk.

Shoppster | Foto:

Partnerstvo med največjim modnim podjetjem v jugovzhodni regiji ter največjo integrirano spletno in televizijsko trgovino je obrodilo spletno novost. Shoppster je obogaten z novo vejo ponudbe, oblačili priznanih blagovnih znamk, ki so v Sloveniji na voljo pod zastopništvom Sportine Group. Nova ponudba spletne in televizijske platforme Shoppster tako zajema vrhunsko modo po zadnjih svetovnih trendih priljubljenih blagovnih znamk, kot so Armani Exchange, Antony Morato, Fracomina, Superdry, Silvian Heach, Morgan, Marx, Only, Vero Moda, Tom Taylor in Jack & Jones.

Za modne izdelke Slovenci zapravljamo vse več

Slovenci smo radi lepo urejeni, kar lahko sklepamo iz povečanega povpraševanja po nakupovanju kakovostnih modnih kosov, ki je še posebej naraslo med lansko pandemijo. Raziskava Fashion (Re)search1 je pokazala, da je bila pandemija eden glavnih promotorjev uspešnosti spletnega nakupovanja modnih izdelkov, saj je 53 odstotkov anketiranih kupovalo več ali veliko več kot leto prej. Od aprila lani je kar 90 odstotkov vprašanih modne izdelke kupovalo prek spleta. 71 odstotkov vprašanih pa je na spletu odkrilo in kupilo nove blagovne znamke.

Razumevanje navad in pričakovanj kupcev v kombinaciji s 30-letno tradicijo

V preteklem letu je med Shoppsterjem in Sportino Group nastala ambiciozna pobuda za ustvarjanje največje regionalne modne skupnosti na platformi, ki vključuje spletno in televizijsko prodajo. Shoppster slovi po visokokakovostnih storitvah in razumevanju navad svojih kupcev. Preprost in varen nakup ter izpolnjevanje pričakovanj nakupovalcev skozi široko ponudbo kar sto tisoč izdelkov in več kot 1.800 blagovnih znamk bo zdaj obogatila ponudba Sportine Group, ki velja za strokovnjaka za modo z več kot 30-letnimi izkušnjami združevanja svetovnih blagovnih znamk z lokalnimi kupci.

Novo poglavje v ponudbi spletne in televizijske platforme Shoppster vsekakor narekuje ritem digitalne preobrazbe v modni industriji celotne jugovzhodne regije Evrope. Največjo korist pa ima kupec, ki lahko na preprost in najhitrejši način dostopa do sodobne in najkakovostnejše garderobe, brez obiska v trgovini.

Moda pomeni skupnost in vključenost

Valentina Savić, direktorica trženja v Sportina Group, je ob sklenitvi novega partnerstva prepričana tudi o grajenju nove, spletne skupnosti, saj po njenih besedah "moda niso le kosi oblačil – moda je izkušnja, skupnost, vključenost". Regionalna direktorica Shoppsterja Ljiljana Ahmetović pa je poudarila, "da je moda ena izmed najhitreje rastočih kategorij v svetu spletnega nakupovanja". Obe partnerski podjetji v prihodnjih letih pričakujeta pospešeno rast spletnega nakupovanja. Dogovor za tovrstno sodelovanje lahko štejemo za pomemben korak, ki bo kupcem omogočil dostop do izdelkov in modnih linij, kot da bi obiskali najbolj znana modna središča na svetu, vse to na platformi Shoppster.com.

1 Raziskavo je izvedel GLAMI.si, edinstven modni brskalnik, ki se opira na umetno inteligenco.


Naročnik oglasnega sporočila je Shoppster.com.

Ne spreglejte