Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 12. 2020,
7.00

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Vsebino omogoča Lux Factor

Natisni članek

roke krema Lux Factor advertorial

Petek, 25. 12. 2020, 7.00

3 mesece, 3 tedne

Zakaj je uporaba kreme za roke pozimi nujna?

Vsebino omogoča Lux Factor
Lux factor, december

Prav vsi smo se že kdaj srečali s suho in razpokano kožo na rokah, natančneje na členkih, kjer je koža najbolj izpostavljena. Takšne težave se še pogosteje pojavijo pozimi, ob padcu temperatur in vlage v ozračju. Pomembno je, da za nego rok izberemo hranilno kremo, ki bo kožo vlažila in varovala pred izsušitvijo.

Lux factor, december | Foto: Kako mraz vpliva na kožo?

Glede na to, da se mora naša koža ves čas prilagajati, je vedno bolj občutljiva. Mraz in veter kožo izsušita, povzročata pa tudi zapiranje por, zato naša koža težje absorbira kozmetične izdelke na osnovi olja. Zaradi pomankanja vlage v zraku kožne celice pozimi hitreje propadejo. Poleg tega suh zrak in temperaturne spremembe povzročajo draženje in rdečico. Ob močni izsušitvi kože se lahko pojavi celo luščenje ali vnetje. Za nežne dlani in mehko kožo lahko poskrbimo z redno uporabo primerne kreme za roke.

Kaj mora vsebovati krema za roke?

Pozor, niso vse kreme za roke prijazne do vaše kože. Tiste z močnim vonjem in težko teksturo povzročajo več škode kot koristi, saj ne vsebujejo hranilnih sestavin in vitaminov, ki so nujno potrebni za obnovo in zaščito kože. Tako kot vsi kozmetični izdelki mora biti tudi krema za roke dermatološko potrjena. Vsebovati mora sestavine, ki kožo ščitijo in pomirjajo, obenem pa ji  zagotavljajo mehkobo in nežnost. Predstavljamo vam kremo za roke Lux-Factor, ki bo poskrbela za svežino vaših rok. Krema AQUA je hitro vpojna in vlažilna, ne pušča mastnih sledi ter vsebuje vitamine, ki pomagajo pri hidraciji, pomirjanju in samozdravljenju. Negovalna krema Lux-Factor AQUA vas bo navdušila tudi s prijetnim vonjem mandarin in lahko teksturo. To zimo se enkrat za vselej poslovite od suhih in občutljivih rok.

Lux factor, december | Foto:

Krema za roke, ki skrije znake staranja?

Zavedamo se, da se posledice pridnega dela najprej opazijo na rokah. Žal pa pri rokah ne pomaga noben lepotni pripomoček, ki bi Lux factor, december | Foto: prikril znake staranja. Družini kozmetike Lux-Factor smo dodali kar dve kremi za roke. Predstavljamo vam tudi hranilno kremo za roke ROYAL, ki z vsebnostjo hialuronske kisline skrije znake staranja ter vašim rokam vrne spočit in svež videz. Hranilna krema za roke vsebuje arašidovo in mandljevo olje, ki pripomoreta pri celjenju in zaščiti dlani. Roke so mehke in nežne, navdušil pa vas bo tudi prijeten vonj vanilje. Kakavovo in karitejevo maslo vsebujeta ogromno vitaminov in hranilnih snovi, ki kožo ščitijo pred zunanjimi vplivi. Hialuronska kislina je sestavina, ki bo zakrila znake staranja, saj intenzivno povečuje prisotnost vlage na dlaneh. Učinek boste opazili že po dveh tednih uporabe, prijeten občutek in nežnost rok pa že po prvem nanosu.

Ne pozabite na obnohtno kožico

Uporaba krem za roke Lux-Factor AQUA & ROYAL bo vplivala tudi na obnohtno kožico, ki je lahko zelo boleča, sploh pozimi. Zaradi počasnega obnavljanja in hitrega propadanja kožnih celic se odcepi in trga tudi obnohtna kožica. Z uporabo pravilne kreme za roke lahko to preprečite. Obnohtna kožica bo vpila vse potrebne vitamine, ob redni uporabi pa bo spet negovana in urejena.

Lux factor, december | Foto:

To zimo poskrbite za svoje roke Lux factor, december | Foto:

Zagotovite si mehke dlani in nežne dotike z uporabo Lux-Factorjevih krem za roke AQUA & ROYAL.

Poskusite obe in izberite svojo najljubšo. O učinkovitosti naših izdelkov smo tako prepričani, da vam ponujamo kar 30-dnevno garancijo na nakup.

Svoje naročilo lahko oddate na www.luxfactor.net ali ni telefonski številki 01 777 41 07. Ob naročilu treh krem vam podarimo še darilo.

Ne spreglejte