Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
13. 4. 2024,
7.00

Osveženo pred

2 tedna, 5 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

družina tek prvi maj Krk otroci PR članek

Sobota, 13. 4. 2024, 7.00

2 tedna, 5 dni

Če vas ob prvomajskih praznikih zanese na otok Krk, ne zamudite družinskega festivala Dadathlon

Oglasno sporočilo
daddathlon | Foto Arhiv ponudnika

Foto: Arhiv ponudnika

Festival Dadathlon se vrača v Punat na otoku Krku – tokrat še večji in boljši. Družinski dogodek, namenjen predvsem povezovanju očetov in otrok skozi šport in različne zabavne dejavnosti, spodbuja zdrav in aktiven način življenja skozi kakovostno druženje družin.

Dadathlon – mini maraton za očete z otroki

Osrednji dogodek festivala Dadathlon je trikilometrski mini maraton za očke in otroke ob morju, pri katerem hitrost in fizična pripravljenost ne igrata vloge, temveč medsebojna povezanost in dobra zabava, dovoljeni pa so vsi otroški pripomočki (kolesa, otroški vozički … ). V duhu Dadathlona, ki je danes že razširjen koncept športnih dogodkov za očke in otroke v teku, pohodništvu in kolesarjenju, se lahko družine poleg sobotnega teka v nedeljo pridružijo vodenemu družinskemu sprehodu ali družinskemu kolesarjenju in tako pokrijejo vse tri discipline.

daddathlon | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Športen in zabaven konec tedna za vso družino

Že tradicionalno se bodo odzvala partnerska društva z otoka Krk in iz Reke, ki bodo otrokom in staršem omogočila "pridih" običajnih aktivnosti. Organizirani bodo nogometna tekma za očke in otroke, lokostrelski preizkus, merjenje hitrosti teka, turnir parkourja, inštrukcije karateja ter različne tekmovalne igre za otroke in odrasle. Otroci se bodo lahko preizkusili tudi v robotiki ali zapeli z različnimi glasbeniki. V vsakem kotičku festivalskega prostora bodo na voljo različne dejavnosti in igre za otroke, zabaval jih bo klovn, lahko si bodo ogledali gledališko predstavo, na voljo pa bo tudi gastronomska ponudba.

Seveda pa Dadathlon nikakor ni samo za očke in otroke – babice, dedki, tete, strici, mali in veliki prijatelji, tujci in domačini, vsi, ki se znajdejo na otoku Krku, so dobrodošli in bodo našli nekaj zase.

Festival Dadathlon organizira hrvaško združenje očkov Daddyhood Croatia v sodelovanju s krovno organizacijo Daddyhood Europe ter ob finančni in organizacijski podpori Občine Punat in Turistične skupnosti Punat. Pripravite se na nepozaben konec tedna, poln športa, zabave in druženja na Dadathlon Festivalu v Punatu! Prijave na Dadathlonov tek so odprte TUKAJ.

daddathlon | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Poglejte si video z lanskega Dadathlona 2023 Punat.


Naročnik oglasnega sporočila je Daddathlon. 

Ne spreglejte