Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 8. 2020,
10.37

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,24

Natisni članek

konec zveze razhod Cody Simpson Miley Cyrus

Petek, 14. 8. 2020, 10.37

3 leta, 9 mesecev

Za pevko še ena propadla romanca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,24

Miley Cyrus je spet samska. Razšla se je z glasbenikom Codyjem Simpsonom, s katerim sta bila v zvezi od lanskega oktobra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏴‍☠️

A post shared by CS (@codysimpson) on

Zadnje leto je bilo za 27-letno pevko vsaj na ljubezenskem področju precej burno. Potem ko je avgusta lani odjeknila novica, da sta se z možem, igralcem Liamom Hemsworthom razšla, si je srčne rane celila z ljubimko. Romantično se je zapletla z dolgoletno prijateljico Kaitlynn Carter, a njuna romanca ni trajala dolgo. Že oktobra pa je bila Miley Cyrus v novi zvezi, tokrat z avstralskim glasbenikom Codyjem Simpsonom.

Miley Cyrus
Trendi Zvezdnico po razhodu z možem ujeli pri poljubljanju dekleta

A zdaj je tudi ta ljubezen doživela bridki konec, poročajo tuji mediji. Parček naj bi se razšel že pred nekaj tedni, za zdaj razlog za njun razhod še ni znan, poroča portal TMZ. Novica je sicer za mnoge veliko presenečenje, saj sta si glasbenika še pred nedavnim v intervjujih pela velike hvalnice. Poleg tega so tisti, ki so jima blizu, povedali, da sta tudi ves čas karantene preživljala skupaj in da sta se zares zbližala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

captain’s dance with the devil

A post shared by CS (@codysimpson) on

"Kar se je začelo kot prijateljstvo, kjer sta drug drugega podpirala v težkih časih, se je sčasoma razcvetelo v nekaj več. Njuno razmerje je bilo nepričakovano, a je hkrati postalo zelo pomembno. Z njim je bila zelo srečna. Oba sta zelo strastna, ko gre za glasbo, in to je ena od stvari, ki ju je povezovala," je vir anonimno povedal za Entertainement Tonight.

Miley Cyrus
Trendi Miley v novi pesmi razkrila, da je za ločitev krivo Liamovo pijančevanje? #video

Oba sta se v preteklosti bojevala z odvisnostmi, tako da sta tudi tukaj drug drugemu dajala oporo in s skupnimi močmi ostajala na pravi poti. "Drug za drugega poskrbiva, da ostaneva na pravi poti. To je tisto, kar je res zdravo v tem odnosu, in mislim, da je to prvič, da kaj takšnega doživljam v razmerju. Sva na isti valovni dolžini," je pred časom v oddaji The Kyle and Jackie O Show o romanci s Codyjem povedala Miley.

Tudi 23-letni avstralski glasbenik je imel o svojem dekletu povedati same lepe stvari. "Biti z Miley je nekaj krasnega. Je ustvarjalna in navdihujoča, zastrašujoče neodvisna in me opogumlja, da sem tudi jaz sam svoj človek," Codyjev intervju za The Sydney Morning Herald, ki je bil objavljen aprila, povzema E! News.

Nihče od njiju sicer še ni uradno komentiral novice o razhodu.

Trendi Je to novo dekle Liama Hemswortha, ki je nadomestilo Miley? #video
Trendi Kaj sveže ločeni Liam Hemsworth pravi o odnosu z Miley? #video
Ne spreglejte