Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
21. 4. 2024,
10.46

Osveženo pred

1 teden, 4 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,45

Natisni članek

Spice Girls zabava abraham rojstni dan David Beckham Victoria Beckham

Nedelja, 21. 4. 2024, 10.46

1 teden, 4 dni

Posh zabava Victorie Beckham za 50. rojstni dan

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,45
Victoria Beckham | Victoria Beckham si je pred časom poškodovala stopalo in zato pri hoji uporablja bergle. | Foto Profimedia

Victoria Beckham si je pred časom poškodovala stopalo in zato pri hoji uporablja bergle.

Foto: Profimedia

Modna oblikovalka in nekdanja članica skupine Spice Girls Victoria Beckham je v sredo dopolnila 50. let in tako, kot se za okrogli jubilej spodobi, priredila razkošno zabavo, na kateri se je trlo znanih obrazov iz sveta mode in zabave. Ker je Beckhamova zaradi zlomljenega stopala še vedno obsojena na bergle, ji je ob koncu praznovanja na pomoč priskočil mož David, si jo oprtal na rame in jo odnesel domov.

Victoria Beckham je skupaj z družino in prijatelji v londonskem zasebnem klubu Oswald's proslavila svoj 50. rojstni dan. Med povabljenci sta bila igralca Eva Longoria in Tom Cruise, manekenka Rosie Huntington-Whiteley, slavni kuhar Gordon Ramsay in pa seveda nekdanje spajsice, Melanie BrownMelanie Chisholm in Geri Horner. 

Na zabavo so jo pospremili mož David in njuni otroci Harper, Brooklyn, Romeo in Cruz. Najstarejši Brooklyn ni prišel v spremstvu žene Nicole Peltz, saj je ta ostala pri babici, ki je nenadoma zbolela, poroča Daily Mail. 

Spajsice poskrbele za nostalgijo 

David Beckham je v objektiv ujel epski trenutek, ko so Spice Girls kot nekoč skupaj zapele in zaplesale na svoj veliki hit Stop. Posnetek je delil na družbenih omrežjih in oboževalci spajsic so bili navdušeni.

Victoria se je zabavala, čeprav zaradi zlomljenega stopala še vedno hodi s pomočjo bergel. Ob koncu zabave si jo je David oprtal na rame in jo tako odnesel domov. 

Po več kot 20 letih zakona sta David in Victoria videti nadvse zaljubljena. | Foto: Profimedia Po več kot 20 letih zakona sta David in Victoria videti nadvse zaljubljena. Foto: Profimedia

Victoria Beckham
Trendi Victoria Beckham praznuje abrahama
Ne spreglejte