Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2022,
15.26

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

avtomobil mobilnost PR članek

Sreda, 14. 12. 2022, 15.26

1 leto, 4 mesece

Free2move – najem vozil za posameznike ali podjetja

Oglasno sporočilo

Svet nove mobilnosti je tu. Mobilna aplikacija in spletna platforma Free2move tako posameznikom kot podjetjem omogočata, da v nekaj enostavnih korakih najamejo vozilo, ki ga potrebujejo. Free2move je center mobilnosti, ki svojo ponudbo prilagaja vsem vrstam potreb po mobilnosti z različnimi oblikami najema in s prilagojenimi ponudbami po željah posameznika ali podjetja.

C Automobil | Foto:

V Sloveniji je trenutno za posameznike na voljo kratkoročni najem za en dan do največ enega meseca. V prihodnje pa se bo Free2move razširil še na druge storitve in tako omogočal tudi dostop do storitev souporabe vozil, storitev prevoza, vozil na zahtevo in rezervacij parkirnih mest na enem mestu.

Za podjetja nova mobilnost pomeni nove možnosti. Free2move podjetjem ponuja storitve, kot so upravljanje in souporaba voznega parka, digitalna souporaba vozil za zaposlene, kratkoročni in dolgoročni najemi, najemi na zahtevo, svetovanje na področju e-mobilnosti in upravljanje električnih polnilnih postaj.

C Automobil | Foto:

Že danes pa je za podjetja na voljo, da s pomočjo strokovnjakov za mobilnost Free2move oblikujejo enotne rešitve za vse potrebe mobilnosti svojih zaposlenih v podjetju.

Raznolika ponudba podjetjem omogoča, da izpolnjuje vse njihove zahteve hkrati pa v ospredje postavlja prilagodljivost, varčnost in zavezanost k okoljski odgovornosti.

Free2move tako posameznikom kot podjetjem omogoča enostaven dostop do vozila, saj so prek mobilne aplikacije ali spletne platforme storitve na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in so stoodstotno digitalne.

Kako najhitreje in najlažje do avtomobila?

Free2move vam to omogoča v nekaj enostavnih korakih. Obiščite spletno strani www.free2move.si ali iz trgovin Google Play ali Apple Store prenesite mobilno aplikacijo.

Za posameznike pa je Free2move lahko prava zabava. Ni nujno, da si lastijo avtomobil, da ga lahko uporabljajo. Danes si izberejo majhnega za po mestu, jutri limuzino, pojutrišnjem pa terenca. Vse je odvisno od tega, za kakšen namen ga potrebujejo. Pestra ponudba vozil Free2move izpolnjuje vsa pričakovanja in vsakemu omogoča, da najde tisto vozilo, ki ga potrebuje za izlet s prijatelji, vikend na morju ali v hribih in je ob tem popolnoma brez skrbi, obveznosti in stroškov, ki jih prinaša lastništvo avtomobila.

C Automobil | Foto:

Najboljše pa je, da lahko avto kar trije vozniki vozijo brez kakršnegakoli doplačila! S Free2move vožnja postane zabavna in enostavna – najamete avto, ko ga potrebujete, nato ga vrnete in vzamete drugega.

Tako posamezniki kot podjetja si želijo več brezskrbnosti, enostavne in hitre rešitve. Free2move je nabor storitev, ki poenostavlja mobilnost v najširšem pomenu besede.

Trenutno je v voznem parku Free2move na voljo 120 vozil na 14 agentskih mestih po Sloveniji. Do konca leta 2023 bo v voznem parku na voljo več kot 500 vozil na 50 agentskih mestih.

Free2move v Sloveniji deluje pod okriljem skupine Emil Frey, ki trenutno omogoča dostop do avtomobilskih znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors, Peugeot in Smart.

Danes je Free2move prisoten že v 170 državah in ima več kot 1,2 milijona aktivnih uporabnikov, 400 tisoč vozil za najem, 500 tisoč parkirnih mest, 195 tisoč polnilnih mest in 600 tisoč poslovnih pogodb.

C Automobil | Foto:

To je inovativna priložnost, da uporabniki pridejo do avtomobila po drugačni poti kot drugi, podjetja pa s storitvami Free2move pridobijo številne koristi, kot so optimizacija dela, zmanjšanje stroškov, boljši nadzor in upravljanje vozil ter mnoge druge novodobne rešitve mobilnosti, ki pripomorejo k uresničevanju ciljev podjetja.

Obiščite spletno mesto Free2move.

Free2move je na voljo tudi kot mobilna aplikacija v trgovini Google play ali Apple Store


Naročnik oglasne vsebine je C AUTOMOBIL IMPORT D.O.O.

Ne spreglejte