Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 10. 2023,
9.56

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča AIRCASH D.O.O.

Natisni članek

gamer Igre digitalna denarnica Aircash advertorial

Torek, 24. 10. 2023, 9.56

2 meseca, 2 tedna

Aircash – plačevanje še ni bilo tako enostavno

Digitalna denarnica: je to prihodnost upravljanja denarja?

Vsebino omogoča AIRCASH D.O.O.

V digitalni dobi, kjer se vse več vidikov našega življenja seli v digitalni svet, ni nič nenavadnega, da se spreminja tudi način upravljanja denarja. V tem kontekstu deluje ena najnovejših mobilnih aplikacij Aircash, ki združuje vse potrebe v enem, naj gre za plačevanje računov, prenos denarja ali nakupe na spletu. Aplikacija, ki je na voljo na vseh pametnih telefonih, omogoča hitre in varne finančne transakcije po vsem svetu. Tisto, kar Aircash razlikuje od drugih aplikacij, je njegova lastna inovativna tržnica (marketplace).

denar | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Aplikacija Aircash je digitalna denarnica, ki uporabnikom omogoča polaganje, shranjevanje in prenos denarja v digitalni obliki. Je enostavna za uporabo in izjemno priročna. Njeni glavni funkciji sta olajšati elektronsko plačevanje in izvajanje transakcij. 

Aircash pa ni le digitalna denarnica, je tudi tržnica, ki omogoča plačevanje različnih storitev in izdelkov. Vključuje možnost nakupa darilnih kartic za spletne igre, e-vinjet, vozovnic za trajekte na Hrvaškem in vstopnic za pomembne športne ter kulturne dogodke. Aplikacija tako združuje funkcionalnosti digitalne denarnice in trgovine na enem mestu, kar je zagotovo njen ključni adut.

video igrice video games | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Uporaba tržnice je enostavna, uporabniki lahko izbirajo med različnimi kategorijami in opravljajo nakupovanje s samo nekaj kliki.

Brezplačno plačilo računov s samo enim klikom

Poleg funkcionalnosti tržnice Aircash zagotavlja tudi priročno rešitev za plačevanje računov in položnic brez provizije. Uporabniki lahko z enim samim klikom poravnajo vse svoje obveznosti, pri čemer zmanjšajo nepotrebne stroške provizij, ki so pogosto povezani s plačevanjem računov.

Aircash je tako popolna rešitev za upravljanje financ. Aplikacija je nepogrešljivo orodje za tiste, ki želijo svoje finančne naloge opravljati hitro, varno in učinkovito. S široko paleto storitev in brezplačnim plačilom računov je Aircash naredil korak naprej k prihodnosti finančnih aplikacij.

Mobilna aplikacija Aircash brezplačno omogoča:

  • polog denarja od najmanj pet evrov pa do največ 700 evrov na transakcijo,
  • plačevanje računov preko QR-kode,
  • nakup e-vinjet, parkiranja in vozovnic za avtobuse, katamarane in trajekte Jadrolinija ter drugih storitev, ki so na voljo v aplikaciji,
  • nakup darilnih kartic za storitve PlayStation, Riot, Roblox in Holyo,
  • plačevanje na plačilnih mestih s kartico Aircash Mastercard,
  • dvige na bankomatih po svetu,
  • brezplačna je tudi mesečna članarina za aplikacijo in kartico.

mobilna denarnica | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Pridobite 50 odstotkov vrednosti nakupa in igrajte zdaj!

Nedavno je Aircash uvedel digitalne darilne kartice, ki omogočajo nakupovanje priljubljenih storitev brez potrebe po obisku fizičnih trgovin. Aircash je prvi, ki je svojim uporabnikom omogočil preprost in hiter nakup digitalnih kartic za priljubljene storitve za igričarje, kot so PlayStation, Riot, Roblox in Holyo. Storitve so po nakupu takoj na voljo za uporabo.

V okviru trenutne promocije imajo uporabniki možnost pridobiti kar 50 odstotkov povračila za svoj prvi nakup darilnih kartic prek aplikacije Aircash. To pomeni, da ob nakupu želene darilne kartice (PlayStation, Riot, Roblox ali Holyo) prejmejo kar polovico zneska nazaj na svoj račun. To je izjemna priložnost za vse ljubitelje iger in zabave, saj bodo s temi ekskluzivnimi ugodnostmi za svoj denar prejeli še več.

AIRCASH | Foto: Aircash Foto: Aircash

Kako pridobiti ugodnosti?

Postopek je preprost: izberite želeno darilno kartico, potrdite plačilo in že boste prejeli kodo za uporabo. Aircash bo nato samodejno vrnil 50 odstotkov zneska na vašo denarnico, kar pomeni, da boste takoj imeli več sredstev na voljo za nadaljnje nakupe ali transakcije. Ponudba velja le do 29. oktobra.

AIRCASH | Foto: Aircash Foto: Aircash

Varna denarnica v digitalni obliki

Aircash prinaša pravo revolucijo v način izvajanja finančnih transakcij. Omogoča hitrejše, varnejše in bolj donosne nakupe darilnih kartic ter številne druge finančne storitve. Ne zamudite priložnosti, da izkoristite ekskluzivne ugodnosti promocije Aircash in začnete uživati v številnih dodatnih ugodnostih.

Na svoj pametni telefon si namestite aplikacijo Aircash in tako hitro in enostavno dostopajte do vseh storitev, ki jih ponuja, od nakupa darilnih kartic za spletne igre, e-vinjet, vstopnic za različne dogodke do plačevanja položnic, ter opravljanja nakupov v trgovini in razne druge storitve.

Aircash je prisoten že na več kot sto tisoč prodajnih mestih

Poleg Slovenije trenutno deluje tudi na trgih Hrvaške, Nemčije, Avstrije, Španije, Romunije, Grčije in Cipra, s svetlobno hitrostjo pa se širi tudi v druge države članice EU. Na Hrvaškem lahko na primer z mobilno aplikacijo Aircash enostavno plačate parkiranje v več kot 70 mestih po državi in se tako izognete nepotrebnim težavam z iskanjem parkirnih mest in iskanjem gotovine.

Denarnico Aircash lahko preko Abona napolnite na izbranih prodajnih mestih partnerjev - Petrol, Trafike 3DVA, OMV, MOL, Logo,.. Tako vaša gotovina v trenutku postane digitalna in sredstva so takoj na voljo tako v aplikaciji kot tudi na predplačniški kartici Aircash Mastercard.

Namestite si aplikacijo Aircash:

Ne spreglejte