Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2023,
9.50

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

advertorial Keysoff.com računalništvo Office 365 programska oprema Windows 10 Windows 11 Windows

Petek, 27. 10. 2023, 9.50

2 meseca, 2 tedna

Dosmrtna licenca za Microsoft Office 2021 in Windows 10 že za samo osem evrov, do 62-odstotni popust

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Za vas imamo dobro novico. Keysoff je pripravil veliko razprodajo ob noči čarovnic. Čakajo vas ogromni popusti na vse ključe za programsko opremo. Varen Office 2021 Professional lahko dosmrtno dobite za samo 27,75 € (originalna cena je 399 €). Novo različico Microsoft Officea so razvili vodilni v podjetju, kjer vedo, kaj potrebujete za lasten posel. Olajšali so vam naloge, kot sta izdajanje računov in načrtovanje sestankov, hkrati pa vam še vedno nudijo vse ključne programe, kot sta Word in Excel, ki sta nujna v vsakem modernem delovnem okolju.

keysoff_halloween 23 | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

Toplo vam priporočamo, da Officeove programe kupite v veliki razprodaji ob noči čarovnic, kjer ne boste dobili le nizkih cen, ampak tudi odlične popuste. Dosmrtna licenca za Windows 10 Pro stane samo 8,88 evra. Ni se vam treba prijaviti ali plačevati dodatnih stroškov. Če kupujete skupaj s prijatelji ali za podjetje, so boljša izbira paketi več ključev, kjer je cena za en izdelek še nižja. Če vas zanima, preverite spodaj.

62-odstotni popust na Microsoft Office (koda: BP62)

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50)

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62)

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, 100-odstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so dosmrtne in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki vam je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi dosmrtne poprodajne storitve, zato jim vedno lahko pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in dosmrtne poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com.

Ne spreglejte