Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 10. 2009,
21.54

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 28. 10. 2009, 21.54

6 let, 7 mesecev

Mobitel veliki zmagovalec Netka 2009

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Mobitel je prejemnik kar treh letošnjih nagrad netko. Nagrado je prejel za najboljšo predstavitev podjetja, za najbolj celovit spletni nastop organizacije in za svojo blagovno znamko www.itak.si.

Nagrade za najboljše poslovne in upravne spletne strani v Sloveniji je podelilo Združenje za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije skupaj z javno agencijo za podjetništvo in tuje investicije ter direktoratom za informacijsko družbo na ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo.

Med državnimi institucijami zmaga MOL Med predstavitvami institucij s področij državne in javne uprave se je najbolja odrezala Mestna občina Ljubljana s spletno stranjo www.ljubljana.si. Pri medijih in informativnih portalih je nagrado prejel MMC RTV Slovenija za stran http://rtvsporedi.si/, pri spletnih storitvah pa IUS Software za spletno stran www.iusinfo.si.

Za agencijo leta razglašen Renderspace Družba ČZP Večer pa se je s stranjo www.7dni.com/zanaravo zavihtela na prvo mesto v kategoriji inovativnega komuniciranja in poslovanja s ciljnimi publikami. Za agencijo leta je bil razglašen Renderspace, za mlado agencijo leta Neolab, v kategoriji, poimenovani Favicon, pa je zmagal samostojni podjetnik Anže Gregorič s stranjo www.hov-hov.si.

Mimovrste najljubša spletna stran uporabnikov Letos je bila prvič podeljena tudi nagrada za najljubšo spletno stran uporabnikov, pri kateri je štel glas ljudstva. Prejelo jo je podjetje Domenca za spletno stran www.mimovrste.com. Uvedbi te kategorije je botroval pomen, ki ga splet nosi za prebivalce razvitega sveta v smislu ustvarjanja specifične realnosti, duha časa, optimizacije in informatizacije delovnih in življenjskih procesov ter komunikacijske svobode, so sporočili organizatorji.

Organizator zbral 151 prijav Nagrada netko predstavlja institucionalno pobudo, ki promovira uvajanje spletnih praks in izboljšanje kvalitete spletnega prostora v križanju spletnega in poslovnega, so še pojasnili organizatorji in dodali, da so sicer letos zbrali skupno 151 prijav podjetij in institucij.

Ne spreglejte