Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 9. 2013,
11.27

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

moški

Nedelja, 29. 9. 2013, 11.27

8 let

Šibke točke moškega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Tudi moški imajo svoje strahove, s katerimi se ne znajo vedno spopadati in ki jih odnos z žensko naplavi na površje. Kakšne so torej njihove najbolj pogoste šibke točke?

Izklesano telo Tako kot ženske zavistno stisne pri srcu, ko zagledajo drugo žensko s fantastično postavo v bikiniju, tudi moškim ni lahko ob pogledu na vse tiste samce, ki se zagoreli šopirijo naokrog z mišicami na rokah ali "radiatorčkih" na trebuhu, sploh če so sami drobnejše zgradbe. Še dobro, da lahko to z ustrezno telovadbo popravijo, a hkrati je treba vedeti, da ni vse v dobri postavi.

Nekdanji fantje Nekdanji fantje so nenehna grožnja trenutnemu partnerju in običajno traja kar nekaj časa, da ga nehajo ogrožati, pa čeprav samo v njegovi glavi. Ko odnos postane resen, se moški (nehote) primerjajo s svojim (nekdanjim) tekmecem, saj hočejo vedeti, koliko jih ta še vedno ogroža, če ima dekle še vedno shranjeno njegovo telefonsko številko. Vsak bivši še ni konkurenca, ali pač?

Prvi seks Moški se bojijo, da bodo v postelji žensko razočarali, in tega si, seveda, ne morejo privoščiti, sploh pa ne, ko prvič seksata. Namesto da jim je nerodno in se izmikajo stvarem, ki jih ne obvladajo, naj se sprostijo in ne mislijo več samo na vtis – tako in tako bodo najboljšega naredili s pozornostjo, s katero se bodo posvečali ženski.

Močne ženske Strah pred porazom moške lahko požene v dir tudi takrat, ko imajo opravka z močno žensko, saj preprosto sklepajo, da z njo ne morejo tekmovati oziroma da je toliko boljša od njih. Menijo, da se bodo osmešili, zato si pogosto raje izberejo družbo žensk, ki ne izstopajo s svojo osebnostjo ali izkušnjami.

Plešavost Čeprav lasje niso tako pomemben moški okras, je strah pred plešavostjo prisoten pri večini moških, saj ga povezujejo z izgubo telesne privlačnosti. To je približno tako, kot ženske gledajo na svoj celulit in ga krivijo za vse, pri tem pa eni in drugi pozabljajo, da so lahko očarljivi na veliko drugih načinov.

Polna denarnica Mnogi moški so prepričani, da se ženska za njimi ne bo niti obrnila, dokler njihova denarnica ni dovolj polna, da so tega vredni. No, saj obstajajo ženske, ki zares tako razmišljajo, a večina jih opazi še marsikaj drugega, zato manjvrednostni kompleksi, povezani z denarjem, niso ženska krivda, ampak stvar moškega. Lahko se jih oklepa in čaka, da bo dovolj bogat, da si bo lahko privoščil razmerje, lahko pa odpre oči in spregleda, da obstajajo ženske, ki njegove polne ali prazne denarnice ne bodo opazile oziroma ji ne bodo pripisovale prevelikega pomena.

Ne spreglejte