Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 6. 2015,
15.34

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

prosta delovna mesta

Torek, 2. 6. 2015, 15.34

6 let, 7 mesecev

Radi kuhate, to obvladate in iščete delo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pred poletno turistično sezono smo našli sedem oglasov za samostojne kuharje. Dobre kuharje iščejo na Krvavcu, v Logarski dolini, Bohinju, Mariboru in Ljubljani.

Na Krvavcu kuharje iščejo prek Facebooka

"[SLUŽBA] Poznate koga? Hotel Krvavec išče glavnega kuharja za vodenje dela v kuhinji ter pripravo in izdelavo jedi. Delite naprej med FB prijatelje, morda boste prav vi nekomu uredili novo službo." S tem oglasom RTC Krvavec na svojem profilu na Facebooku išče osebo, ki bi prevzela vodenje dela v kuhinji in ki obvlada pripravo in izdelavo jedi.

Delodajalec išče kandidate s peto stopnjo izobrazbe, alternativa je tudi četrta, smer kuhar. Kandidati morajo imeti vsaj pet let delovnih izkušenj in vozniški izpit kategorije B.

Delo je za določen čas štirih mesecev s polnim delovnim časom in možnostjo podaljšanja.

Kandidati se lahko prijavijo po elektronski pošti na naslov anze.majcen@rtc-krvavec.si ali po klasični pošti na naslov RTC Krvavec, Grad 76, 4207 Cerklje na Gorenjskem.

Iščemo novega kuharja. Poznaš koga? Hvala za priporočilo.

Posted by Hotel Krvavec on Wednesday, May 27, 2015

Za kuharja tudi brezplačno bivanje in 1050 evrov neto

Samostojnega kuharja potrebujejo tudi v Gostilni Mihovc v Bohinju. Kot so zapisali, iščejo predvsem delavke ali delavce, ki jim dela v gostinstvu, kjer je gost kralj, niso tuja. Kandidatke ali kandidati naj bodo resni in pripravljeni na menjavo okolja, saj delodajalec potrebuje celega človeka, so zapisali v zaposlitvenem oglasu.

Delo je sezonskega značaja (do konca septembra) in je izmensko. Ponujajo zaposlitev za določen čas, pogodbeno delo ali delo prek študentskega servisa.

Od kandidatov pričakujejo najmanj tri leta primernih delovnih izkušenj, psihofizično pripravljenost, odgovornost do dela, čistočo, odkritost ter spoštovanje reda in disciplino.

Delodajalec ponuja možnost brezplačnega bivanja, 1050 evrov neto plačila, novemu sodelavcu pa bi izplačali tudi nadure. Na voljo sta dve delovni mesti.

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040 475 012.

Iščejo znanje, ne izobrazbe

Samostojnega kuharja ali kuharico išče tudi gostinsko podjetje Novi svet v Mariboru – to slovi po morskih specialitetah –, ki od kandidatov ne zahteva formalne kuharske izobrazbe, ampak šteje le znanje, so zapisali.

Od kandidatov pričakujejo izkušnje, za začetek pa jih čaka mesec dni poskusnega dela. Kandidata, s katerim bo delodajalec najbolj zadovoljen, bodo zaposlili za nedoločen čas.

Prijave sprejemajo na telefonsko številko 041 603 507.

V Paninoteki ponujajo delo za nedoločen čas

Tudi v ljubljanski Paninoteki, ki slovi po najboljših sendvičih v mestu, iščejo samostojnega kuharja ali kuharico, ki bi ga/jo po uspešno opravljeni enomesečni poskusni dobi zaposlili za nedoločen čas.

Delovno mesto obsega: • predpripravo in pripravo toplih in hladnih jedi, • skrb za kakovost in ustreznost hrane, • pomoč pri organizaciji in • pomoč pri pripravi novih jedi.

Od kandidatov pričakujejo: • končano izobrazbo ustrezne smeri, • predhodne izkušnje s pripravo hrane, • urejenost, natančnost, marljivost ter • samoiniciativnost, motiviranost in kreativnost.

Ponujajo dobre delovne pogoje, redno plačilo ter možnost napredovanja. Delo poteka izmensko, kandidata bi zaposlili za nedoločen čas.

Za razgovor pokličite na telefonsko številko 041 521 175.

Gostinska veriga Slorest ponuja redno zaposlitev v dopoldanskem času

Tudi Slorest, ena večjih gostinskih družb v Sloveniji, išče samostojnega kuharja.

Od kandidatov pričakujejo kvalificirane kuharje, osebo s kuharskimi znanji in razgledanostjo ter z izkušnjami v kuhinji (la card kuhar). Kandidati naj bodo komunikativni, obvladati morajo vsaj osnove računalništva in naj bodo lastniki vozniškega dovoljenja kategorije B.

Delodajalec ponuja redno zaposlitev, dodatna izobraževanja in stimulativno nagrajevanje.

Delo poteka v dopoldanskem času od ponedeljka do petka.

Kandidati naj pisne prijave pošljejo na naslov SLOREST, Verovškova 55, 1000 Ljubljana.

Tudi v Logarski dolini kuharjem ponujajo nastanitev

Samostojnega kuharja išče tudi hotel Plesnik v Logarski dolini.

Od kandidatov pričakujejo najmanj tri leta delovnih izkušenj na mestu samostojnega kuharja, tretjo stopnjo gostinske izobrazbe, smer kuhar, resnost, zanesljivost, poštenost, urejenost in točnost ter interes za učenje in spoznavanje novih trendov v gostinstvu.

Ponujajo: nove izkušnje in izobraževanje na področju gostinstva, redno in stimulativno plačilo, zaposlitev za določen čas in možnost bivanja.

Bi kuhali na križarki?

Kuharje, tako glavne kot pomožne, iščejo tudi na križarkah, kjer svojim zaposlenim ponujajo brezplačno nastanitev in potovanje.

Delo poteka v tujini, zato je znanje angleškega jezika obvezno, zaželena pa so tudi leta izkušenj na tem področju. Delo se sklene za določen čas.

Prijave prek mednarodne agencije Employment power, ki se ukvarja z iskanjem kandidatov za številna delovna mesta na križarki, pričakujejo na spletni strani.

Ne spreglejte