BAR!

BAR!

Od ponedeljka do sobote zvečerV resničnostnem šovu BAR se tekmovalci potegujejo za 50 tisoč evrov in vodenje najboljšega bara v na planetu.

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

Od srede do petka ob 20.00Na Planet TV prihaja slovenska romantična komedija, ki je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva.

TA TEDEN Z JURETOM GODLERJEM

TA TEDEN Z JURETOM GODLERJEM

Vsak četrtek ob 22.00Na Planet TV prihaja nova informativna oddaja, ki bo popolnoma drugačna od vseh ostalih - Ta teden z Juretom Godlerjem bo nastavil ogledalo družbi.

Oddaja DANES

Oddaja DANES

Vsak dan ob 19.00Informativna oddaja DANES gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje.

UEFA Liga prvakov

UEFA Liga prvakov

V torek, 14. aprila, ob 20.15Planet TV tudi v sezoni 2014-2015 skrbi za prenose najatraktivnejših torkovih tekem Lige prvakov.

MOJ DRAGI ZMORE

MOJ DRAGI ZMORE

V torek ob 20.00Hazarderski šov parov se vrača z novo sezono, v kateri bo voditeljski par prvič par tudi v zasebnem življenju!

LOV NA OSUMLJENCA

LOV NA OSUMLJENCA

Od ponedeljka do četrtka zvečerNova serija o domnevno mrtvem agentu CIE Johnu Reesu, ki združi moči s skrivnostnim milijarderjem Haroldom Finchem, da bi preprečil kazniva dejanja.

Trenutno na sporedu:16155832DanesInformativni / Dnevno-informativna oddaja
Sledi:16157003Cena resniceFilm / DramaMobilna aplikacija Planet TV za vaše priljubljene mobilne naprave Android, iOS ter Windows Phone 8.