Prihaja BAR!

Prihaja BAR!

Od 2. marca ob 20. uriSpomladi na Planet TV prihaja resničnostni šov Bar, v katerem se bodo tekmovalci potegovali za 50 tisoč evrov in vodenje najboljšega bara v Ljubljani.

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

Kmalu na Planet TVNa Planet TV prihaja slovenska romantična komedija, ki je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva.

USTRELI!

USTRELI!

V petek ob 20.00V najbolj spontani komediji na televiziji se merijo najboljši improvizatorji v Sloveniji.

Oddaja DANES

Oddaja DANES

Vsak dan ob 19. uriInformativna oddaja DANES gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje.

UEFA Liga prvakov

UEFA Liga prvakov

V torek, 10. marca, ob 20.00Planet TV tudi v sezoni 2014-2015 skrbi za prenose najatraktivnejših torkovih tekem Lige prvakov.

MOJ DRAGI ZMORE

MOJ DRAGI ZMORE

V torek, 3. marca, ob 20.00Hazarderski šov parov se vrača z novo sezono, v kateri bo voditeljski par prvič par tudi v zasebnem življenju!

RAZRED TALENTOV

RAZRED TALENTOV

Finale je bilo na sporedu 21. februarjaZmagovalka najbolj srčnega šova talentov je Aida, ki se je v finalu predstavila s pesmijo Don't Cry for Me Argentina.

Trenutno na sporedu:15832269TV prodajaPropagandni program / TV prodaja
Sledi:15832270Moja družinaNadaljevanka / HumorističniMobilna aplikacija Planet TV za vaše priljubljene mobilne naprave Android, iOS ter Windows Phone 8.