NAŠA GENERACIJA

NAŠA GENERACIJA

V četrtek ob 20.00V resničnostnem eksperimentu spremljamo sobivanje dveh različnih generacij in njihov odziv na preizkuse o temeljnih človeških vrednotah.

Oddaja O

Oddaja O

Od ponedeljka do petka ob 18. uriO prinaša aktualne novice iz sveta popkulture, ki jih gledalcem predstavlja zagnana ekipa mladih sodelavcev z voditeljico Špelo Jereb na čelu.

MOJ DRAGI ZMORE

MOJ DRAGI ZMORE

Petek ob 20.00Nina Osenar in Miha Brajnik se vračata že s tretjo sezono priljubljenega šova, v katerem dame stavijo na sposobnosti svojih moških.

UEFA Liga prvakov

UEFA Liga prvakov

V torek, 22. aprila, ob 20. uriNa Planet TV prenašamo najatraktivnejše torkove tekme. Studijski program z Danijem Bavcem se bo pričel ob 20. uri.

Oddaja DANES

Oddaja DANES

Vsak dan ob 19.30Informativna oddaja DANES gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje. Ob 16.45 in 19.30.

RAKETA

RAKETA

V nedeljo ob 20.00Poleg nedeljske oddaje ne zamudite tudi posebnih oddaj o natečaju Zlata točajka Rakete ob sobotah in nedeljah ob 18.30.

OTROŠKI PROGRAM

OTROŠKI PROGRAM

Ob sobotah in nedeljah ob 7.30Aprilski program je na Planet TV bogatejši tudi z otroškim programom. Ob sobotah in nedeljah bodo na sporedu animirane serije.

Trenutno na sporedu:Planet TVRaketaRazvedrilni program / Zabavna oddaja
Sledi:Planet TVHenryjeva vrnitevFilm / DramaMobilna aplikacija Planet TV za vaše priljubljene mobilne naprave Android, iOS ter Windows Phone 8.