SI UPATE VODITI BAR? PRIJAVITE SE!

SI UPATE VODITI BAR? PRIJAVITE SE!

Spomladi na Planet TVSpomladi na Planet TV prihaja resničnostni šov Bar, v katerem se bodo tekmovalci potegovali za 50 tisoč evrov in vodenje najboljšega bara v Ljubljani.

RAZRED TALENTOV

RAZRED TALENTOV

Sobota ob 20.00Najbolj srčen šov, ki ga je kdajkoli videla Slovenija. Mladi talenti svoje pevske veščine pilijo pod budnim očesom mentorjev.

USTRELI!

USTRELI!

V petek ob 20.00V najbolj spontani komediji na televiziji se merijo najboljši improvizatorji v Sloveniji.

Oddaja DANES

Oddaja DANES

Vsak dan ob 19. uriInformativna oddaja DANES gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje.

UEFA Liga prvakov

UEFA Liga prvakov

Liga prvakov se vrača 17. februarjaPlanet TV tudi v sezoni 2014-2015 skrbi za prenose najatraktivnejših torkovih tekem Lige prvakov.

MOJ DRAGI ZMORE

MOJ DRAGI ZMORE

V torek, 3. februarja, ob 20.00Hazarderski šov parov se vrača z novo sezono, v kateri bo voditeljski par prvič par tudi v zasebnem življenju!

GALILEO

GALILEO

Vsako soboto ob 18.00Enourna oddaja Galileo, ki jo vodi Marko Potrč, je na sporedu vsako soboto ob 18.00 uri.

ELLEN

ELLEN

Od ponedeljka do petka ob 16.10Na Planet TV je na ogled aktualna, 12. sezona priljubljenega šova komičarke Ellen DeGeneres.

Trenutno na sporedu:15482519DanesInformativni / Dnevno-informativna oddaja
Sledi:15484393MaščevalecFilm / AkcijaMobilna aplikacija Planet TV za vaše priljubljene mobilne naprave Android, iOS ter Windows Phone 8.