BAR!

BAR!

Od ponedeljka do sobote zvečerV resničnostnem šovu BAR se tekmovalci potegujejo za 50 tisoč evrov in vodenje najboljšega bara v na planetu.

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA

Od srede do petka ob 20.00Na Planet TV prihaja slovenska romantična komedija, ki je preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva.

PLANET DANES

PLANET DANES

Vsak dan ob 19.00Informativna oddaja PLANET DANES gledalcem posreduje kredibilne, preverjene in aktualne informacije ter gledalcem omogoči, da si sami ustvarjajo svoje mnenje.

TA TEDEN Z JURETOM GODLERJEM

TA TEDEN Z JURETOM GODLERJEM

Vsak četrtek ob 22.00Na Planet TV lahko spremljate informativno oddajo, ki je popolnoma drugačna od vseh ostalih - Ta teden z Juretom Godlerjem bo nastavil ogledalo družbi.

MOJ DRAGI ZMORE

MOJ DRAGI ZMORE

V torek ob 20.00Hazarderski šov parov se vrača z novo sezono, v kateri bo voditeljski par prvič par tudi v zasebnem življenju!

WINGS FOR LIFE WORLD RUN v živo

WINGS FOR LIFE WORLD RUN v živo

V nedeljo, 3. maja, ob 12.40V nedeljo, 3. maja, si bodo gledalci lahko na Planet TV in planet.si (www.planet.si) v živo ogledali prenos teka Wings for Life World Run.

UEFA Liga prvakov

UEFA Liga prvakov

V torek, 5. maja, ob 20.15Planet TV tudi v sezoni 2014-2015 skrbi za prenose najatraktivnejših torkovih tekem Lige prvakov.

Trenutno na sporedu:16575114Ena žlahtna štorijaNadaljevanka / Telenovela
Sledi:16575115Allo alloNanizanka / HumorističniMobilna aplikacija Planet TV za vaše priljubljene mobilne naprave Android, iOS ter Windows Phone 8.