Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 2. 2022,
11.50

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Anja Ramšak Robert Roškar Jutro na Planetu Taiji Tokuhisa

Sreda, 16. 2. 2022, 11.50

2 leti, 3 mesece

Jutro na Planetu

Anja Ramšak in Robert Roškar razkrila, kdo od njiju predstavlja glas razuma #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

V oddaji Jutro na Planetu, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do sobote ob 7. uri, je voditelj Taiji Tokuhisa gostil priljubljena radijska voditelja Anjo Ramšak in Roberta Roškarja. Govorila sta o svojem novem radijskem šovu in zabavnih potegavščinah, ki skrbijo za smeh in zabavo njunih oboževalcev.

V začetku intervjuja sta radijska voditelja najprej spregovorila o svojem novem šovu, ki se imenuje Šou domov. Nameravala sta ga začeti že prej, a je Anja Ramšak razkrila, da je že tretjič zbolela za covid-19, nato pa ji je s prvo okužbo z novim koronavirusom sledil še Robert Roškar: "Začetek sva zato prestavila za skoraj mesec dni in šov začela 1. februarja. Zdaj sta za nama dva tedna trdega dela." Robert je dodal: "Malo mi pomaga to, da mi Anja pripravi pol programa, saj sem prej celega pripravljal sam, v paketu pa sem dobil nekoga, ki rad nerga."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

Radijska voditelja sta nato razkrila, od kod črpata navdih za svoj šov. "Najin navdih temelji na vsakodnevnih stvareh, ki se nama zgodijo. Nato razmisliva, na kakšen način bi jih predstavila poslušalcem, ti pa tudi sami s svojimi izkušnjami te dopolnjujejo," je razkrila Anja. Robert je na primeru pojasnil, da je pred kratkim zgodba nastala na podlagi tega, da je prvič stopil na smuči.

Anja in Robert veljata za enega najbolj odštekanih parov radijskih voditeljev, kar jima povsem ustreza. "Mislim, da tudi v zasebnem življenju živim precej odštekano, in zelo sem vesel, da lahko tako delam tudi v službi," je priznal Robert. Med intervjujem so prikazali posnetek, kako je Anja Roberta v službi z megafonom presenetila že ob treh zjutraj. Anja je povedala tudi, od kod črpata svoje nore ideje. Pri tem je najprej izpostavila pomoč šefov in tudi pomoč Denisa Avdića, čigar ideje pa so velikokrat predivje.

Anja Ramšak
Planet TV Anja Ramšak iskreno: Prišlo je do dejanskega kolapsa #video

Anja je nato razkrila, katera potegavščina ji je najbolj ostala v spominu: "Ena bolj zabavnih je bila, ko so mi napolnili stanovanje z baloni, med njimi pa se je skrival na pol gol Rado Mulej. Na poti do balonov pa so bili po tleh plastični lončki, napolnjeni z vodo." Robert je ponosno izdal še eno svojo potegavščino, ko je izdelal transparent z Anjino številko, na katerem je pisalo, da išče žrebca. Razkrila sta tudi, kako je bilo, ko sta morala biti 24 ur vklenjena in vse stvari početi skupaj.

Gušti, Leyre
Planet TV Gušti pred Emo: To je bil moj največji pomislek #video

Voditelja sta povedala tudi, kdo od njiju je bolj razumen in običajno umiri zadevo. "To sem jaz," je hitro dejala Anja, Robert pa jo je dopolnil: "Ona je absolutno bolj razumna." To se kaže tudi pri njunem novem šovu, v katerem lahko sodelujejo tudi poslušalci. Za vsak dan imata izbrano svojo rubriko, ena od teh je tudi postavljanje mehkih dilem, kar sta demonstrirala kar na voditelju Taijiju. Ena od rubrik se imenuje Striček Robi, v njej pa Roškar odgovarja na vprašanja otrok.

Ob koncu pogovora je Robert napovedal, da se bo zagotovo spomnil še kakšne potegavščine. Njuno radijsko oddajo Šou domov lahko na Radiu 1 poslušate vsak delovnik od 13. do 16. ure.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 7. uri na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

Andrijanič
Novice Andrijanič: To moramo spraviti na smetišče zgodovine, kamor tudi spada #video
Jutro na Planetu
Planet TV Razmišljala je o koncu kariere, zdaj pa ima dve zlati olimpijski medalji #video
Challe Salle
Planet TV Challe Salle načrtuje zaroko, poroko in večanje družine #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Ne spreglejte