Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 10. 2022,
8.25

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Sreda, 12. 10. 2022, 8.25

1 leto, 7 mesecev

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Nepričakovano dejanje ženina bo to zaključno ceremonijo zapisalo v zgodovino šova

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

V šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 22.00, smo bili lahko priča drugi zaključni ceremoniji, na kateri si je finalno odločitev zaupalo še preostalih šest kandidatov. Eden od ženinov pa je storil nekaj, s čimer se bo ta ceremonija gotovo zapisala v zgodovino šova. Več pa v nadaljevanju.

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo so na prvi zaključni slovesnosti zapustili Matt in Daniel ter Franky in Marilyse. V precepu sta gledalce pustila Amy in Joshua, katerih zaključna slovesnost je bila s koncem oddaje prekinjena na polovici. Šele včeraj je bilo znano, da tudi onadva eksperiment zapuščata kot par.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Na prvi zaključni slovesnosti so tekle solze

Zaključna ceremonija pa je čakala še Morag in Luka ter Tayah in Adama. Tudi zadnji štirje so pred samim obredom preživeli en teden ločeno, kar jim je omogočilo, da so lahko sami pri sebi razmislili, ali bodo eksperiment zapustili v razmerju ali samski.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo | Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Prva sta si končni zaobljubi izmenjala Luke in Morag. Zakonca sta imela na svoji poti kar nekaj padcev, ki pa niso prevladali nad vzponi, saj sta se odločila, da se v resnično življenje vrneta skupaj. Zaključni obred pa je nato čakal še Tayah in Adama, ki sta bila glavna krivca za to, da se bo o tej slovesnosti govorilo še dolgo časa.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Ta britanska nevesta je na loteriji zadela kar 2,5 milijona funtov!

Prva je svojo končno odločitev razkrila Tayah: "Mislim, da v tebi nisem našla samo moža, ampak sorodno dušo in najboljšega prijatelja. Dokazal si mi, da sorodne duše res obstajajo, ti pa si resnično moja. Ljubim te in komaj čakam na skupno življenje s teboj." Nato ji je svojo zaobljubo prebral še Adam: "Četudi je bil eksperiment za naju skoraj popoln, sem imel zadnje čase občutek, da nekaj manjka. To me je žrlo in nisem znal najti pravega trenutka, da bi ti to povedal. Vse do danes."

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Ti udeleženci naj bi po koncu šova zaslužili največ

Adam je nato poskrbel za veliko presenečenje gledalcev, predvsem pa je zelo presenetil Tayah, saj je pokleknil in pred izbranko odprl šatuljo s prstanom. "Se boš poročila z menoj?" jo je vprašal, Tayah pa so oblile solze sreče. Za trenutek je ostala brez besed, nato pa je Adama vprašala samo, ali je resen. Adam je prikimal, Tayah pa ga je močno objela in mu namenila koš poljubov.

To je bila ena redkih zaključnih slovesnostih, na kateri smo bili v zgodovini ljubezenskega eksperimenta priča zaroki dveh kandidatov.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Bo zanjo opustil svojo kariero in se z druge celine preselil nazaj domov?

Strokovnjaki so torej v britanskem šovu sestavili kar pet parov, ki iz eksperimenta odhajajo skupaj. Kako pa se bodo znašli z izzivi, ki jim jih bo prineslo resnično življenje? Odgovor na to lahko izveste že danes, ko se bodo več tednov po koncu snemanja pari ponovno sestali s strokovnjaki in razkrili, ali so še skupaj ali ne.

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 22.00! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine pa najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Poškodba je bila prehuda: tekmovalka je morala zapustiti Exatlon #video
Exatlon
Planet TV Po porazu tekmovalki izmenjali nekaj ostrih besed #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte