Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 1. 2021,
10.00

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

3

Natisni članek

John Cena filmi Planet TV

Petek, 1. 1. 2021, 10.00

3 leta, 4 mesece

Tako se je znašel zvezdnik, ko je bil brez prebite pare

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,73

3

Danes ob 18.30 si boste na Planetu lahko ogledali animirani film Bikec Ferdinand, v katerem je v originalni različici glavnemu liku glas posodil filmski zvezdnik in nekdanji profesionalni rokoborec John Cena, ki je priznal, da je bil pred vzponom kariere tako reven, da si ni mogel kupiti niti hrane. Vseeno se je znašel na zanimiv način, da ni bil lačen.

filmi na planetu
Planet TV Novo leto začnite z Bikcem Ferdinandom

Zvezdnik je najprej postal prepoznaven kot profesionalni rokoborec, zdaj pa se je povsem posvetil igranju in nastopil v več filmskih uspešnicah. Čeprav je zdaj denar verjetno njegova zadnja skrb, pa je v enem od intervjujev priznal, da ni bilo vedno tako.

Povedal je, da je bil tako reven, da si ni mogel kupiti niti hrane. Vseeno je našel izviren način, kako priti do brezplačnega obroka. "Sem prvak v jedi pice v piceriji Zeppy," je razkril John Cena in dodal, da so tam stregli res ogromno pico. V tistem času je ravno potekala promocijska akcija, in če ti je uspelo pojesti celo pico, si jo dobil brezplačno.

Kdo si ti
Planet TV V Slovenijo prihaja šov v maskah

"Med odmorom za kosilo sem zato šel tja in v približno dvajsetih minutah pojedel celo pico. V piceriji so se čudili mojemu podvigu, saj niso vedeli, da sem lačen in brez prebite pare."

Naslednji dan se je zvezdnik spet vrnil tja in naredil enako. Potem je lastnik ugotovil, kaj se dogaja. "Potegnil me je k sebi in mi povedal, da ve, kaj počnem. Nato mi je rekel, da lahko kadarkoli pridem mimo na brezplačen kos pice." Zvezdnik je lastniku picerije za takratno velikodušno gesto še vedno hvaležen.

Bikec Ferdinand | Foto:

John Cena je posodil glas bikcu Ferdinandu v originalni različici tega filma, v slovenski sinhronizaciji, ki si jo boste lahko ogledali na Planetu, pa bodo risanim junakom glasove posodili Domen Valič, Lucija Grm, Jernej Kuntner, Helena Berden, Lija Pečnikar, Martin Jelovšek, Žiga Paradžik, Matevž Müller, Primož Vrhovec, Rok Kunaver in Štefan Kušar.

Bikec Ferdinand bo na Planetu v petek, 1. januarja, ob 18.30. V ponedeljek, 4. januarja, pa ne zamudite dobrodelnega Milijonarja, ki bo od zdaj na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45.

doc
Planet TV Italijanska zdravniška serija, ki je navdušila Američane
Milijonar
Planet TV Na vroči stol bo tokrat sedla tudi pevka Irena Yebuah Tiran
Kruto mesto
Planet TV Prihaja nova nadaljevanka Kruto mesto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte