Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 8. 2020,
14.41

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,51

Natisni članek

Srečno samski Primož Vrhovec Planet TV

Torek, 25. 8. 2020, 14.41

3 leta, 5 mesecev

Srečno samski

Toča slovenskemu igralcu popolnoma uničila streho

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,51

V ponedeljek, 31. avgusta, ob 20. uri na Planet prihaja nova slovenska romantično-komična serija Srečno samski, v kateri v vlogi psihoterapevta nastopa Primož Vrhovec, ki ga mnogi poznajo tudi po seriji Ena žlahtna štorija. Igralec nam je zaupal, da mu je "korona" dodobra prekrižala načrte za letošnje poletje, svoje pa je nato dodala še toča, ki mu je povsem uničila streho hiše. "Ostanek poletja se bom 'sončil' kar na lastni strehi."

Srečno samski
Planet TV Slovenska igralka je imela na dopustu zvezdniško družbo

"Vsekakor je letošnje poletje drugačno od vseh preostalih. Vsako leto grem po koncu gledališke sezone v Savudrijo, kjer imamo družinski vikend, in že tradicionalno za kakšen teden do prijatelja v Rovinj, vendar sem se temu iz varnostnih razlogov letos odpovedal. Tudi dopustovanje v Savudriji je bilo letos precej krajše," je o preživljanju poletnih počitnic povedal Primož Vrhovec, ki je nameraval nekaj časa nameniti tudi raziskovanju lepot Slovenije in unovčiti turistične bone.

"Toča, ki je pred časom zajela Slovenijo, mi je prerešetala streho in posledično čez noč spremenila načrte. Tako se bom ostanek poletja 'sončil' kar na lastni strehi, ki jo moram v celoti zamenjati," se je malce pošalil Primož.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primož Vrhovec (@primoz_vrhovec) on

Koronakriza pa je močno krojila tudi dogajanje na njegovem delovnem področju, saj so poletja pri igralcih ponavadi rezervirana za različne televizijske in filmske projekte. 

Srečno samski
Planet TV Matej Puc: Iz totalne gneče sem padel v totalen nič

"Letos bi moral oditi v Beograd na snemanje nove srbske humoristične serije, ampak smo iz varnostnih razlogov moje sodelovanje odpovedali. Zaradi tega mi je zelo žal, saj bi imel čast zaigrati ob mojem velikem idolu Lazarju Ristovskemu. Ampak zdravje je na prvem mestu." Poleg tega je v letošnjem poletju ostal tudi brez številnih predstav, festivalov in prireditev, na katerih bi moral nastopiti.

Srečno samski
Planet TV Igralka razkrila: Družina in prijatelji ob žgečkljivih prizorih raje gledajo stran

Kljub vsem zapletom, ki jih je prinesel novi koronavirus, pa je ustvarjalcem serije Srečno samski po daljšem snemalnem premoru uspelo posneti vseh dvanajst delov prve sezone, čeprav je morala ekipa nekaj stvari hitro sprejeti kot novo realnost.

Zasedba nove slovenske serije Srečno samski, ki jo boste na Planetu lahko spremljali od 31. avgusta. | Foto: Ana Kovač Zasedba nove slovenske serije Srečno samski, ki jo boste na Planetu lahko spremljali od 31. avgusta. Foto: Ana Kovač

"Že pred začetkom snemanja smo imeli vaje prek interneta, kar nam je bilo vsem nenavadno, tuje, celo smešno. Igra je stvar odnosov, kemije med igralci in zelo težko je vzpostaviti pristnost, če je vsak pri sebi doma, zasebno, s svojimi partnerji, otroki in domačimi ljubljenčki. Ne moreš prek videoklica delati na ljubezenskih scenah, na dotikih, reakcijah. Meni je to zelo tuje in nepristno. Jaz sem pač stara šola, ki (še) potrebuje bližino. Bilo je smešno, nerealno." 

Iva Krajnc Bagola
Planet TV "Zasebno sem precej sramežljiva!"

"Ravno tako kot sam prihod na set, ki je bil že ob prvem pogledu videti kot neka znanstveno-fantastična kulisa, z vsemi trakovi, ljudmi v belem, z maskami, razkuževanji in pištolami za merjenje temperature. Moral si skozi vrsto protokolov, da si sploh lahko prišel do notranjosti seta. Sama notranjost pa je bolj spominjala na nekakšen simpozij kirurgov kot na filmsko ekipo. No vsaj med snemanjem pa je vse potekalo normalno," je nove okoliščine, na katere so se morali igralci na snemanju serije navaditi, s kančkom humorja opisal Primož Vrhovec, ki ga boste v seriji Srečno samski spremljali v vlogi psihoterapevta Bernarda.

Romantično-komična serija Srečno samski na Planet prihaja 31. avgusta ob 20. uri, ko bosta na sporedu dva dela.
Gasilci
Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola s snemanja na morje #foto #video
umori po abecedi
Planet TV John Malkovich kot Poirot v Umorih po abecedi
Gasilci
Planet TV Sodnik Šilar: stroga sva, ker želiva vse videti! #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Ne spreglejte