Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 2. 2022,
7.29

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,85

10

Natisni članek

Luka Dončić Luka Dončić

Ponedeljek, 21. 2. 2022, 7.29

1 leto, 3 mesece

All Star

Ko še Luka Dončić ostane brez besed #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,85

10

Luka Dončić | Luka Dončić je na tekmi dosegel osem točk in na tekmi ni odigral vidnejše vloge. | Foto Guliverimage

Luka Dončić je na tekmi dosegel osem točk in na tekmi ni odigral vidnejše vloge.

Foto: Guliverimage

V noči na ponedeljek so v ligi NBA igrali tekmo All Star, katere del je bil tudi Luka Dončić. Naš košarkar pa je bil povsem iz sebe, ko je do njega prišel legendarni Michael Jordan in mu namenil nekaj besed.

Luka Dončić je imel na tekmi All Star tokrat bolj stransko vlogo, a to še ne pomeni, da ga niso opazili največji zvezdniki ameriške košarke. Med polčasom ga je presenetil Michael Jordan, eden najboljših košarkarjev vseh časov. Luko je objel in mu dejal, naj ostane zdrav. Luka po tem kratkem srečanju ni mogel skriti navdušenja.

"To je neverjetno. Sploh ne vem, kako naj to razložim. Ta trenutek je bil neverjeten. Michael Jordan pozna moje ime. To bil preprosto neverjeten trenutek. Sem brez besed," je povedal 22-letni član Dallas Mavericks.

NBA All Star Curry
Sportal Peta zmaga za ekipo LeBron, šov s 50 točkami ukradel Curry #video

Prihaja v Slovenijo

Luka si bo zdaj vzel nekaj časa za počitek. Novinarjem je sporočil, da ga nekaj časa ne bodo videli. Pozneje je v šali dejal, da bo za nekaj časa prišel v Slovenijo.

Na tekmah All Star se košarkarji predvsem sprostijo in tudi na parketu ne igrajo resne košarke. A Luka Dončić se je še najbolj zabaval ob srbskem zvezdniku Nikoli Jokiću. Zvezdnik Denver Nuggets je v soboto praznoval svoj 27. rojstni dan, na praznovanje pa je bil povabljen tudi Luka.

Veliko zbadanja

Nekateri navijači Dallasa so na družbenih omrežjih začeli ugibati, da bi igralca, ki se več kot očitno dobro razumeta, lahko nekoč zaigrala v isti ekipi. Vse kaže, da se med seboj zelo dobro razumeta tudi dekleti obeh košarkarjev Natalija in Anamarija Goltes.

Dončić in Jokić pa sta se zbadala vse do zadnjega. Pri druženju z mediji je srbski košarkar v našega igralca vrgel majhno žogico. Luka mu je seveda želel vrniti, a zgrešil. "Kot moji prosti meti," se je pošalil trenutno naš najboljši košarkar.

Slabih 25 minut in osem točk

Še petič je tekmo All Star lige NBA dobila ekipa LeBron, ki je ekipo Durant premagala s 163:160. To je bila tekma z veliko zabijanji in trojkami Stephena Curryja.  V zmagovalni ekipi je bil tudi slovenski as Luka Dončić. Ljubljančan, ki je bil v ekipo zvezdnika Los Angeles Lakers izbran kot rezervni igralec, na obračunu ni odigral vidnejše vloge. Na parketu je prebil 24:40 minute, ob polovični uspešnosti metov je dosegel osem točk, temu pa je dodal še tri podaje.

Dončić Jokić
Sportal Šov Dončića in Jokića, ki si nagajata pred kamerami #video

 

Ne spreglejte