Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
8. 1. 2013,
18.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Darko Milanič Goran Cvijanović

Torek, 8. 1. 2013, 18.00

8 let

Konec počitka v Ljudskem vrtu: od srede naprej bo šlo zares

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prva skupina nogometašev Maribora trenira že nekaj časa, od srede naprej bo ekipa popolna. V začetku naslednjega meseca bodo vsi skupaj spet odpotovali v Turčijo.

Počitka nogometašev Maribora je konec. Po prazničnih dneh in zasluženem oddihu je spet čas za delo. In kovanje rezultatov za to in tudi naslednjo sezono. Za slovenske klube je zimski premor najbolj pomemben in tisti, ki dela razliko. Tega se še kako dobro seveda zavedajo tudi v Ljudskem vrtu, zato ničesar ne želijo prepustiti naključju. Načrt priprav je bil začrtan že pred časom, zdaj so znani tudi nasprotniki, s katerimi se bodo vijoličasti pomerili na pripravah v Turčiji, ki bodo spet predstavljale osrednji del zimskega pripravljalnega obdobja.

Prva skupina nogometašev trenutno prvouvrščenega slovenskega prvoligaša, ki je v igri za lovoriko tudi v pokalu, sicer trenira že nekaj časa. Dvanajst nogometašev (Nejc Potokar, Timotej Dodlek, Dejan Trajkovski, Matic Črnic, Alen Ploj, Rajko Rep, Dragan Topić, Rok Sirk, Nusmir Fajić, Matija Smrekar, Nejc Mevlja in Aleš Majer) je s treningom začelo že na drugi dan novega leta, prejšnjo sredo, trije (Martin Milec, Matej Radan in Matjaž Kek, sin nekdanjega selektorja Slovenije) so s pripravami začeli dan pozneje. To sredo se jim bodo priključili še preostali nogometaši in zasedba bo polna. Drugega februarja sledi pot v Turčijo, natančneje v Belek, kjer bo zasedba Darka Milaniča ostala 14 dni, v tem času pa predvidoma odigrala tudi šest prijateljskih tekem. Z avstrijsko Admiro Wacker, romunskim Petrolulom Loiestijem, kitajskim Jiangsu Saintyjem, bolgarskim Litexom iz Loveča, ki ga vodi sloviti Hristo Stoičkov, ukrajinskim Karpatijem, katerega član je občasni slovenski reprezentant Gregor Balažic, in češkim Jabloncem.

Ne spreglejte