Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 6. 2013,
22.29

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 6. 6. 2013, 22.29

6 let, 7 mesecev

Na Malem maratonu Mozirja bo plavalo več kot 600 postrvi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
4. Mali maraton Mozirja - na tekaškem urniku ga označite pod 15. junij 2013 - ponuja edinstveno in slastno novost. Vsi sodelujoči bodo namreč po teku prejeli pečeno postrv.

Organizatorji Malega maratona Mozirja se vsako leto trudijo presenetiti z novostmi, ki bi pripomogle k uveljavitvi na vse bolj zapolnjenem koledarju tekaških prireditev. V ta namen so se letos odločili, da v ceno štartnine vključijo tudi topel obrok, in sicer pečene postrvi, ki jih bo zagotovilo lokalno ribiško društvo. In ker pravijo, da mora postrv trikrat plavati (najprej v vodi, nato v olju, ob zaužitju pa naj bi jo poplaknili z vinom), lahko rečemo, da bodo mozirske postrvi plavale na Malem maratonu Mozirja, zagotavljajo organizatorji.

Zaradi vročine bo tek v popoldanskem času

Druga pomembna novost je spremenjena ura dogodka. Po treh letih štartov v dopoldanskem času je ta prestavljen v pozne popoldanske ure (otroški tek Bimbo ob 17.00, teki na 21, 11 in 6 kilometrov pa ob 18.00). Razlog za takšno odločitev je v izkušnjah iz preteklih let, ko je zaradi vročine odstopilo kar nekaj tekmovalcev.

Naročite si majico s svojim imenom

Tretja novost letošnjega Malega maratona Mozirja je možnost naročila tekaške majice z lastnim imenom. Majico lahko izberete v treh različnih barvah. Na sprednji strani je logotip prireditve, na hrbtni strani pa vam natisnejo vaše ime. Več o tem si lahko preberete na www.mm-mozirja.com.

Število prijav je omejeno

Deset dni pred dogodkom je bilo prijavljenih že več kot 500 tekačev. Ker je število prijav omejeno na skupno 600, vse zainteresirane vabimo, da se prijavite čim prej. Vse informacije v zvezi s tekom najdete na spletni strani www.mm-mozirja.com. Da boste res na tekočem (tudi z nagradnimi igrami), pa ste vabljeni, da nas spremljate tudi na Facebooku (http://www.facebook.com/MMaratonMozirja) in Twitterju (http://www.twitter.com/MMMozirja).

Ne spreglejte